Wereldberoemde Mexicaanse scenarioschrijver Guillermo Arriaga komt naar Nederland ter promotie van roman ‘De ontembare’

Arriaga, scenarioschrijver van o.a. de films ’21 grams’ en ‘Babel’, bezoekt Nederland ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwste roman De ontembare (15 januari).

Op vrijdag 1 februari is Guillermo Arriaga in Rotterdam om te vertellen over zijn films en nieuwe roman. Interviewer Ernest van der Kwast praat met hem over het schrijven van scenario’s en romans.Maar ook over straatgevechten en geweld, wraak en schuld, en de kracht van een persoonlijk verhaal. Het gesprek in De Doelen is een samenwerking tussen Boek & Meester en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Naast de vragen van de interviewer is er ook een voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek. Uiteraard signeert de auteur na afloop zijn boek.

Op 2 februari organiseren Hebban en Uitgeverij Atlas Contact een live leesclub met Guillermo Arriaga. 40 gelukkige lezers krijgen het boek toegestuurd om vervolgens live in gesprek te gaan met de auteur! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere leesclub.

Op zaterdag 2 februari is Arriaga om 20.00 uur te gast bij Border Kitchen in Den Haag, en op zondag 3 februari praat hij om 19.00 uur in het Chassé Theater in Breda over zijn films en zijn boeken. Vervolgens wordt daar de film ‘Babel’ vertoond, waarna Arriaga vragen van het publiek zal beantwoorden.

De voertaal bij alle optredens is Engels.

Meer nieuws

 • Lezingen van Carolijn Visser tijdens de Boekenweek

  22 maart 2019

  Als schrijver reisde Carolijn Visser de wereld rond voor verhalen over sterke vrouwen in het buitenland. In het kader van het thema van de Boekenweek (de moeder, de vrouw) geeft ze lezingen in Den Bo...

  Lees het hele bericht
 • Lezingen in de Boekenweek

  22 maart 2019

  Adriaan van Dis omarmt het boekenweekthema: De moeder, de vrouw. Aan de hand van zijn werk toont hij aan hoe bepalend de stappen van zijn excentrieke moeder voor zijn schrijverschap zijn. Ik kom terug...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

 • Er zijn genoeg boeken over het opvoeden van jonge kinderen. Maar wat doe je daarna, als ze op de middelbare school… https://t.co/W4yW4PsRyQ
 • RT @OVTradio1: Sta jij op je insta met een boek? 😎📚 In de 17e eeuw was dat een like-kanon geweest. Zondag in OVT: 'De boekhandel… https://t.co/KhQQWAJEpK
 • Op maandag 25 maart 2019 is Annegreet van Bergen te gast in Bibliotheek Hoek van Holland om te vertellen over haar… https://t.co/83Siszmnri
 • Woensdag 27 maart geven Andrew Pettegree en Arthur der Weduwen in Leiden. Ze geven een lezing over hun boek 'De boe… https://t.co/r0bsQSlNsP
 • Het is Wereld Poëziedag! Kennismaken met ‘Onze kinderjaren’ van Xavier Roelens (shortlist De Grote Poëzieprijs) of… https://t.co/MwYL9kBNrw