Wereldberoemde Mexicaanse scenarioschrijver Guillermo Arriaga komt naar Nederland ter promotie van roman ‘De ontembare’

Arriaga, scenarioschrijver van o.a. de films ’21 grams’ en ‘Babel’, bezoekt Nederland ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwste roman De ontembare (15 januari).

Op vrijdag 1 februari is Guillermo Arriaga in Rotterdam om te vertellen over zijn films en nieuwe roman. Interviewer Ernest van der Kwast praat met hem over het schrijven van scenario’s en romans.Maar ook over straatgevechten en geweld, wraak en schuld, en de kracht van een persoonlijk verhaal. Het gesprek in De Doelen is een samenwerking tussen Boek & Meester en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Naast de vragen van de interviewer is er ook een voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek. Uiteraard signeert de auteur na afloop zijn boek.

Op 2 februari organiseren Hebban en Uitgeverij Atlas Contact een live leesclub met Guillermo Arriaga. 40 gelukkige lezers krijgen het boek toegestuurd om vervolgens live in gesprek te gaan met de auteur! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere leesclub.

Op zaterdag 2 februari is Arriaga om 20.00 uur te gast bij Border Kitchen in Den Haag, en op zondag 3 februari praat hij om 19.00 uur in het Chassé Theater in Breda over zijn films en zijn boeken. Vervolgens wordt daar de film ‘Babel’ vertoond, waarna Arriaga vragen van het publiek zal beantwoorden.

De voertaal bij alle optredens is Engels.

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights