Wereldberoemde Mexicaanse scenarioschrijver Guillermo Arriaga komt naar Nederland ter promotie van roman ‘De ontembare’

Arriaga, scenarioschrijver van o.a. de films ’21 grams’ en ‘Babel’, bezoekt Nederland ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwste roman De ontembare (15 januari).

Op vrijdag 1 februari is Guillermo Arriaga in Rotterdam om te vertellen over zijn films en nieuwe roman. Interviewer Ernest van der Kwast praat met hem over het schrijven van scenario’s en romans.Maar ook over straatgevechten en geweld, wraak en schuld, en de kracht van een persoonlijk verhaal. Het gesprek in De Doelen is een samenwerking tussen Boek & Meester en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Naast de vragen van de interviewer is er ook een voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek. Uiteraard signeert de auteur na afloop zijn boek.

Op 2 februari organiseren Hebban en Uitgeverij Atlas Contact een live leesclub met Guillermo Arriaga. 40 gelukkige lezers krijgen het boek toegestuurd om vervolgens live in gesprek te gaan met de auteur! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere leesclub.

Op zaterdag 2 februari is Arriaga om 20.00 uur te gast bij Border Kitchen in Den Haag, en op zondag 3 februari praat hij om 19.00 uur in het Chassé Theater in Breda over zijn films en zijn boeken. Vervolgens wordt daar de film ‘Babel’ vertoond, waarna Arriaga vragen van het publiek zal beantwoorden.

De voertaal bij alle optredens is Engels.

Meer nieuws

 • Optredens van Marieke Lucas Rijneveld, Lieke Marsman en K. Michel op 50e Poetry International Festival

  13 juni 2019

  Marieke Lucas Rijneveld , Lieke Marsman en K. Michel treden op tijdens  het 50e Poetry International Festival dat op 13 juni feestelijk opent in De Doelen in Rotterdam. Ter gelegenheid van deze jubil...

  Lees het hele bericht
 • Auteurs Atlas Contact bij Zomerzinnen

  13 juni 2019

  Op 22 juni vindt er weer het Zomerzinnen Literatuur- en Muziekfestival plaats in Dwingeloo. Veel auteurs van Atlas Contact zijn hierbij. Zoals: Rob van Essen, over De goede zoon Vonne van der M...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda