Wereldberoemde Mexicaanse scenarioschrijver Guillermo Arriaga komt naar Nederland ter promotie van roman ‘De ontembare’

Arriaga, scenarioschrijver van o.a. de films ’21 grams’ en ‘Babel’, bezoekt Nederland ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwste roman De ontembare (15 januari).

Op vrijdag 1 februari is Guillermo Arriaga in Rotterdam om te vertellen over zijn films en nieuwe roman. Interviewer Ernest van der Kwast praat met hem over het schrijven van scenario’s en romans.Maar ook over straatgevechten en geweld, wraak en schuld, en de kracht van een persoonlijk verhaal. Het gesprek in De Doelen is een samenwerking tussen Boek & Meester en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Naast de vragen van de interviewer is er ook een voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek. Uiteraard signeert de auteur na afloop zijn boek.

Op 2 februari organiseren Hebban en Uitgeverij Atlas Contact een live leesclub met Guillermo Arriaga. 40 gelukkige lezers krijgen het boek toegestuurd om vervolgens live in gesprek te gaan met de auteur! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere leesclub.

Op zaterdag 2 februari is Arriaga om 20.00 uur te gast bij Border Kitchen in Den Haag, en op zondag 3 februari praat hij om 19.00 uur in het Chassé Theater in Breda over zijn films en zijn boeken. Vervolgens wordt daar de film ‘Babel’ vertoond, waarna Arriaga vragen van het publiek zal beantwoorden.

De voertaal bij alle optredens is Engels.

Meer nieuws

 • Gouden Ganzenveerlaureaat 2019: Ian Buruma

  18 januari 2019

  De Academie De Gouden Ganzenveer kent de Gouden Ganzenveer 2019 toe aan Ian Buruma. Gerdi Verbeet, Academievoorzitter De Gouden Ganzenveer maakte de laureaat op 17 januari bekend in het tv-programma ...

  Lees het hele bericht
 • Wil Schackmann vertelt Carry Slee over haar Verborgen verleden

  14 januari 2019

  Donderdagavond 31 januari 2019 is Wil Schackmann een van de historici in de uitzending van Verborgen Verleden met Carry Slee, 20.25 uur op NPO2. Carry Slee heeft twee voorouders die als weeskinderen h...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

 • 'Als crash course internationale politiek is "De autoritaire verleiding" wel degelijk geslaagd.' - @nrc bespreekt… https://t.co/8ABIYTiqyf
 • Wereldburger en auteur Ian Buruma heeft de Gouden Ganzeveer ontvangen in het programma @JinekLive . Van harte gefel… https://t.co/0Mo6YARM1X
 • Zie hier hoe @Rickykoole het luisterboek van 'De schoonheidssalon' van de Colombiaanse Melba Escobar inspreekt!… https://t.co/yS5ABrmNRX
 • RT @KesterFreriks: Mooiste zin van het jaar, nu al, van Annie Dillard: 'Als je door de bomen het bos niet ziet, kijk dan naar de bomen… https://t.co/krF6sC4sY3
 • De game-industrie is een campagne begonnen over verantwoord gamen, maar zeggen dat verslaving niet bestaat. Michiel… https://t.co/42CR3OYHDS