‘De goede zoon’ genomineerd voor de Boekhandelsprijs

De goede zoon van auteur Rob van Essen is genomineerd voor de Boekhandelsprijs! De Boekhandelsprijs is een bekroning door de boekverkopers van Nederland. Geen jury- of publieksprijs, maar een verkiezing door de mensen die elke dag in hun werkende leven met boeken bezig zijn. De Boekhandelsprijs is een prijs voor het mooiste Nederlandstalig literaire boek van het afgelopen jaar, dat in de ogen van de boekverkopers wat meer aandacht mag verdienen.

De winnaar van de prijs wordt op 28 februari 2019 bekendgemaakt in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Meer nieuws

 • Nieuwe Tussen de schrijvers vlog: Stephen Williams over blockchain

  26 juni 2019

  In een nieuwe 'Tussen de Schrijvers Vlog' spreekt Marcella met techjournalist Stephen P. Williams, schrijver van ‘Blok voor blok. Een gids in blockchain voor iedereen’. Waarom besloot hij juist ov...

  Lees het hele bericht
 • Wanda Reisel en Reggie Baay genomineerd voor Halewijnprijs 2019

  26 juni 2019

  De Halewijnprijs, literatuurprijs van de stad Roermond, wordt jaarlijks toegekend aan een literair talent dat, naar de mening van een deskundige jury, op grond van de kwaliteit van haar/zijn verschene...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda