Nelleke Noordervliet spreekt de derde Blamanlezing uit

Na Kristien Hemmerechts (2016) en Adriaan van Dis (2018) spreekt Nelleke Noordervliet de derde Blamanlezing uit ter opening van Woordnacht 2019. De Blamanlezing draagt bij aan het culturele, literaire en maatschappelijke debat in het kader van Anna Blamans humanistische gedachtegoed. Noordervliet geeft haar visie op de essentie van stilte in een tijd van oorverdovende versnelling en polarisatie. Wanneer werd stilte schaars? Is het een kostbaar goed? Waarom hebben we het nodig? Wat doet stilte met taal en klank, met lezen en vertellen?

Op 25 oktober van 20:20 tot 21:00 in Arminius in Rotterdam.

Meer nieuws

 • Michel Schaeffer overleden

  23 augustus 2019

  We zijn ontzettend verdrietig over het bericht dat Michel Schaeffer is overleden, schrijver van het boek Het geheim van bol.com. Michel Schaeffer was ruim 14 jaar directielid van bol.com en maakte zo...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact-auteurs op de Uitmarkt 2019

  8 augustus 2019

  Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staan verschillende auteurs van Atlas Contact op de Uitmarkt op het Boekenpodium op Museumplein. Ellen Deckwitz Op zaterdag 24 augustus ontvangt Kenneth van Zi...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda