Michel Schaeffer overleden

We zijn ontzettend verdrietig over het bericht dat Michel Schaeffer is overleden, schrijver van het boek Het geheim van bol.com. Michel Schaeffer was ruim 14 jaar directielid van bol.com en maakte zowel de pioniersjaren mee, waarin bol.com uitgroeide tot de grootste online winkel van ons land, als de latere fases van groei en vernieuwing. Een uniek en leerzaam verhaal, een jongensboek volgens velen, waar hij aanstekelijk over kon vertellen. Daarom drongen meerdere mensen in zijn omgeving aan om zijn ervaringen toch eens op papier te zetten.

Dat boek is er gelukkig gekomen in september 2017, we zijn trots dat hij ons het uitgeven ervan toevertrouwde. Hoofdredacteur Sandra Wouters: ‘we hebben ontzettend veel bewondering voor zijn aanstekelijke lef en energie. Hij legde de lat hoog, voor zichzelf en voor anderen, en combineerde dat met een warme en hartelijke persoonlijkheid. Hij zal ontzettend gemist worden, en we wensen zijn dierbaren veel sterkte toe.’

 

{Contactpersoon: Femke Bilderbeek: 06-10922559 / fbilderbeek@atlascontact.nl}

Meer nieuws

 • ‘Fantoommerrie’ van Marieke Lucas Rijneveld is genomineerd voor de Herman de Coninckprijs 2020

  21 februari 2020

  Marieke Lucas Rijneveld is met de poëziebundel Fantoommerrie een van de zes genomineerden voor de Herman de Coninckprijs 2020. De jury wordt gevormd door Kristien Bonneure, Elke Brems (juryvoorzitter...

  Lees het hele bericht
 • Peter Venmans met ‘Discretie’ op de shortlist voor de Socratesbeker

  20 februari 2020

  Peter Venmans  is met zijn laatste boek 'Discretie' een van de vijf genomineerden voor de shortlist van de Socratesbeker. Discretie is een prikkelend filosofisch essay over een deugd die verloren ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda