Fokke Obbema sprak in VPRO Nooit meer slapen met Pieter van de Wielen over ‘De zin van het leven’

Vanaf oktober 2018 publiceerde Fokke Obbema in de Volkskrant een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners, waarbij de eerste vraag telkens luidde: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Deze gesprekken werden net als het artikel goed ontvangen en resulteerde in ‘de beste interviewserie van 2018’, aldus Matthijs van Nieuwkerk. De zin van het leven is een bundeling van deze gesprekken én het artikel waarmee alles begon.  Pieter van der Wielen sprak in VPRO Nooit meer slapen een uur met Fokke Obbema over zijn boek.

Meer nieuws

 • Bereikbaarheid uitgeverij Atlas Contact

  16 maart 2020

  Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus uitgeverij Atlas Contact is ons pand tot nader bericht gesloten voor bezoek. Onze medewerkers werken thuis en zijn per mail te bereiken; de m...

  Lees het hele bericht
 • The John Adams Institute lezing met Samantha Power en Karel van Oosterom

  13 juli 2020

  Op donderdag 25 juni organiseerde The John Adams Institute een online lezing met voormalig VN ambassadeur Samantha Power, auteur van Leerschool van een idealist, en permanent VN vertegenwoordiger van ...

  Lees het hele bericht
 • Acht natuurboeken van Atlas Contact op de longlist van de Jan Wolkersprijs

  10 juli 2020

  Maar liefst acht natuurboeken van Atlas Contact dingen dit jaar mee naar de Jan Wolkersprijs voor het best natuurboek van het jaar: Het geheim van de schildpad – David van Bodegom Insectenrij...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda