Fokke Obbema sprak in VPRO Nooit meer slapen met Pieter van de Wielen over ‘De zin van het leven’

Vanaf oktober 2018 publiceerde Fokke Obbema in de Volkskrant een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners, waarbij de eerste vraag telkens luidde: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Deze gesprekken werden net als het artikel goed ontvangen en resulteerde in ‘de beste interviewserie van 2018’, aldus Matthijs van Nieuwkerk. De zin van het leven is een bundeling van deze gesprekken én het artikel waarmee alles begon.  Pieter van der Wielen sprak in VPRO Nooit meer slapen een uur met Fokke Obbema over zijn boek.

Meer nieuws

 • NS Publieksprijs voor ‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl

  21 november 2019

  Rinkeldekink van Martine Bijl heeft de NS Publieksprijs 2019 gewonnen en is daarmee het Boek van het Jaar 2019. Haar man Berend Boudewijn nam de prijs in ontvangst. In totaal werden 111.000 stemm...

  Lees het hele bericht
 • Voorjaarsaanbieding 2020

  14 november 2019

  Bekijk hier de te verwachten titels van de voorjaarsaanbieding 2020 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus, en de brochures van 75 jaar bevrijding en Fantoomgroei.     ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda