Wieteke van Zeil maakt televisieserie op NPO2

Wieteke van Zeil, auteur van o.a. Altijd iets te vinden en Goed kijken begint met negeren, gaat i.s.m. NPO2 de televisieserie Kijken op gevoel maken.

“We leven, zo goed en zo kwaad als het gaat. Maar wat maakt het de moeite waard? Niemand die het definitieve antwoord kan geven, maar menigeen heeft er ideeën of zelfs sterke gevoelens over. Daarnaar vragen we in deze serie kunstenaars, schilders, dichters, musici en wetenschappers.”, aldus Wieteke van Zeil in een interview in het NRC Handelsblad.

 Vanaf woensdag 14 juli is de serie wekelijks te zien op NPO2, om 22.05 uur.

Meer nieuws

 • Drie vertaalde titels van Atlas Contact op longlist Booker Prize 2021

  27 juli 2021

  De longlist van The Booker Prize 2021 is bekendgemaakt en maar liefst drie vertaalde titels van Atlas Contact zijn genomineerd: Klara en de Zon van Kazuo Ishiguro, Hier hoor je niemand over van Patric...

  Lees het hele bericht
 • Pantheon Boekhandel organiseert avond over ‘Bluets’ met vertaler Nicolette Hoekmeijer

  26 juli 2021

  Gevoelens en pijn in blauw, en dat geheel gevat in taal. Dat is Bluets van Maggie Nelson. Een raadselachtig maar prachtig boek en daarom organiseert Pantheon Boekholdt op dinsdagavond 21 septembe...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda