Anne Broeksma en Charles Ducal maken kans op de Melopee Poëzie Publieksprijs

‘Bewaaradvies’ van Anne Broeksma en ‘Zo zijn onze manieren’ van Charles Ducal maken kans op de Melopee Poëzie Publieksprijs! De Poëzieprijs Melopee Laarne is in 2021 al aan de dertiende editie toe. De prijs bekroont het meest beklijvende gedicht voor het eerst verschenen in een literair Vlaams tijdschrift in 2020. Een jury selecteerde 21 gedichten waaruit de uiteindelijke winnaar wordt aangeduid.

Sinds 2018 wordt er naast een juryprijs ook een publieksprijs toegekend. Iedereen kan 1 stem uitbrengen op zijn of haar favoriete gedicht uit die shortlist van 21.

Stemmen kan vanaf 20 september tot en met 31 oktober 2021 via dit online stemformulier.

Meer nieuws

 • ‘Het leven van dingen’ van Warna Oosterbaan is genomineerd voor De Sociologische Bril

  30 september 2022

  Journalist en socioloog Warna Oosterbaan is met Het leven van dingen. Wat wij met dingen doen en zij met ons een van de vijf genomineerden voor De Sociologische Bril, de prijs voor het beste publiekss...

  Lees het hele bericht
 • ‘Hans Wiegel. De biografie’ van Pieter Sijpersma op shortlist van de Nederlandse Biografieprijs 2022

  30 september 2022

  Hans Wiegel. De biografie van Pieter Sijpersma is een van de  genomineerde boeken voor de Nederlandse Biografieprijs 2022. Uit meer dan 150 biografieën die tussen 1 juli 2020 en 1 juli 2022 zijn ver...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda