Sander Heijne maakt nieuwe tv-serie Scheefgroei

Hoe zijn de kansen in Nederland verdeeld? En hoe kan het beter? Deze vragen staan centraal in de nieuwe zesdelige serie Scheefgroei van Jeroen Pauw en Sander Heijne – samen met Hendrik Noten auteur van de bestseller Fantoomgroei. Waarom we steeds harder werken voor steeds minder.

De eerste aflevering over het onderwijs is vanavond om 21.50 uur te zien op NPO 1. De rest volgt volgende week, maar voor de bingewatchers is de hele serie vanaf vanavond al helemaal te zien op NPO+. Dit is het uitzendschema:

Aflevering 1: Onderwijs – dinsdag 21-12, 21.50 uur

Aflevering 2: Arbeidsmarkt – maandag 27-12, 22.15 uur

Aflevering 3: Woningmarkt – dinsdag 28-12, 22.40 uur

Aflevering 4: Gezondheid – zondag 2-1, 22.30 uur

Aflevering 5: Pensioenen – maandag 3-1, 21.30 uur

Aflevering 6: Toekomst – zondag 9-1, 22.10 uur

Bekijk hier het boek Fantoomgroei.

Meer nieuws

 • Haro Kraak in ‘Brommer op zee’

  13 mei 2022

  Zondag 15 mei is Haro Kraak te zien in 'Brommer op zee'. Hij is te gast naar aanleiding van het verschijnen van zijn tweede roman Het water bewaart ons. In Het water bewaart ons heeft het wantrouwe...

  Lees het hele bericht
 • Het Grote Schrijversinterview met Vonne van der Meer

  13 mei 2022

  In de reeks Het Grote Schrijversinterview interviewt programmamaker (De Balie) Ianthe Mosselman grote schrijvers over hun werk. Dinsdag 24 mei wordt Vonne van der Meer in een diepte-interview bevraa...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda