‘Zelensky. De biografie’ door Serhi Roedenko verschenen bij Atlas Contact

Op 17 mei is bij Atlas Contact Zelensky. De biografie, geschreven door Serhi Roedenko (en naar het Nederlands vertaald door Roel Schuyt, Henky de Vries en Tobias Wals) verschenen. Zelensky is de enige Oekraïense biografie van de president. De auteur heeft het boek, dat wereldwijd in 16 landen verschijnt, voor deze editie geactualiseerd.

Bob van Huët van het AD sprak Roedenko over zijn boek en over de Oekraïense oorlogspresident: https://www.ad.nl/buitenland/biograaf-zelenski-werd-door-de-oorlog-een-compleet-ander-mens~a834e206/

Onze redacteur non-fictie Simon Dikker Hupkes was te gast bij een aantal radioprogramma’s om te spreken over dit bijzondere en belangrijke boek. Luister zijn optredens hier terug: Radio 4, BNR, Radio 1 (vanaf 54:00).

Meer nieuws

 • Vacature per 1 augustus of 1 september: stagiair (m/v) PR en Publiciteit bij Uitgeverij Atlas Contact

  22 juni 2022

  Wil jij ervaring opdoen bij een literaire uitgeverij en onze boeken en schrijvers als Haruki Murakami, Adriaan van Dis, Niña Weijers, Babs Gons,  Madeleijn van den Nieuwenhuizen,  Marieke Lucas Rij...

  Lees het hele bericht
 • ‘Ontaard land’ van Ineke Noordhoff actueler dan ooit door parlementaire enquête aardgaswinning Groningen

  30 juni 2022

  De parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen is afgelopen maandag 27 juni gestart met de eerste week van de openbare verhoren. Tijdens de eerste week werden gedupeerden, wetenschappers,...

  Lees het hele bericht
 • David Meijer over ‘Zusters van Tarakan’ bij NOS Met het Oog op Morgen

  29 juni 2022

  In 1941 ging er door de politieke spanningen een noodoproep uit naar de ‘noodverpleegsters’: Rode Kruis-helpsters der tweede klasse. Mila Herman, de grootmoeder van David Meijer, was een van deze ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda