Marijn en Redmond O’Hanlon in Vroege vogels: ‘Een jaar in de tuin van White Stork Farmhouse’

Vroege vogels ging langs bij de O’Hanlons in hun boerderij in Drenthe. Niet alleen de ooievaars die zich genesteld hebben op het dak  van de boerderij, maar ook tal van andere vogels, dieren en planten maken deel uit van hun dagelijks leven. Maar ook Redmonds gezondheid, de buurtgenoten en bezoekers uit de Randstad spelen een rol in het liefdevolle en met veel humor geschreven dagboek dat Marijn O’Hanlon onlangs publiceerde: Een jaar in de tuin van White Stork Farmhouse

 

 

Meer nieuws

 • Vacature stagiair PR en Publiciteit bij Uitgeverij Atlas Contact

  22 juni 2022

  Wil jij ervaring opdoen bij een literaire uitgeverij en onze boeken en schrijvers als Haruki Murakami, Adriaan van Dis, Niña Weijers, Babs Gons,  Madeleijn van den Nieuwenhuizen,  Marieke Lucas Rij...

  Lees het hele bericht
 • Actueler dan ooit! Herziene editie ‘Fantoomgroei’ verschenen

  15 augustus 2022

  'We zijn nog nauwelijks bekomen van de pandemie, of de wereld trilt alweer op haar grondvesten door de Russische inval in Oekraïne. Naast onnoemlijk veel menselijk leed, verdiept en verbreedt deze st...

  Lees het hele bericht
 • Salman Rushdie

  13 augustus 2022

  We zijn geschokt en bedroefd door de aanslag op het leven van schrijver Salman Rushdie tijdens een lezing in de staat New York op vrijdag jl. Zijn rijke oeuvre, dat duizelingwekkende romans omvat als ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda