De Club van Echte Lezers #9

Een Echte Lezer heeft nooit genoeg boeken. Een Echte Lezer kijkt altijd in andermans boekenkast.
Een Echte Lezer verdwijnt het liefst in een boek.

Herkenbaar? Dan is dit magazine echt iets voor jou! In het negende nummer van De Club van Echte Lezers Magazine kun je exclusief fragmenten lezen van boeken die nog moeten verschijnen of die kort geleden verschenen zijn. Denk aan fragmenten van onder anderen Rob van Essen en Oek de Jong of interviews met Jan Brokken en Mariken Heitman.

Kortom: genoeg mooie redenen om direct het e-magazine te downloaden en kennis te maken met een hele hoop mooie boeken! Lees je liever een papieren versie? Je kunt het magazine ook gratis meenemen bij je lokale boekhandel.

Ben je na het lezen van dit magazine nieuwsgierig geworden naar De Club van Echte Lezers? Meld je hier aan, en maak iedere maand kans om een recensie- exemplaar van de nieuwste boeken te ontvangen.

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights