‘Het leven van dingen’ van Warna Oosterbaan is genomineerd voor De Sociologische Bril

Journalist en socioloog Warna Oosterbaan is met Het leven van dingen. Wat wij met dingen doen en zij met ons een van de vijf genomineerden voor De Sociologische Bril, de prijs voor het beste publiekssociologische boek dat in 2021 verscheen.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens De Nacht van de Sociologie 2022  op vrijdag 25 november te Arminius in Rotterdam Rotterdam.

De andere genomineerden zijn: Rudi Laermans met Gedeelde angsten, Walter Weyns met Wie, wat woke, Tanja van der Lippe met Waar blijft mijn tijd en Marguerite van den Berg met Werk is geen oplossing.

Meer nieuws

 • Adriaan van Dis, Lieve Joris en Niña Weijers zijn genomineerd voor de Boon

  2 december 2022

  Drie titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor de Boon Literatuurprijs: Niña Weijers met Zelf doen,  Adriaan van Dis met Vijf vrolijke verhalen en Lieve Joris met Hildeke staan op de longlist. ...

  Lees het hele bericht
 • De beste boeken van 2022

  1 december 2022

  Wat waren de beste boeken van 2022 volgens de binnen- en buitenlandse media? Hieronder een overzicht van onze titels. The New York Times: 'The 10 Best Books of 2022' Hernan Diaz, Vermogen ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda