Fay Weldon (1931 – 2023) overleden

Met grote dankbaarheid voor haar rijke oeuvre, waarin ze een onconventionele benadering van de man-vrouwdynamiek niet schuwde, geven wij kennis van het overlijden van schrijfster Fay Weldon. Het werk van Weldon, waartoe hoogtepunten gerekend worden als Leven en liefdes van een duivelin, verscheen jarenlang in Nederlandse vertaling bij Uitgeverij Contact en vervolgens bij Atlas Contact. Weldon overleed op 4 januari jongstleden op 91-jarige leeftijd.

Meer nieuws

 • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

  16 april 2024

  In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

  11 april 2024

  Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights