Laatste aflevering ‘Wie is Rutte?’-podcast te beluisteren

De vijfde en laatste aflevering van de podcast ‘Wie is Rutte?’ is vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In deze aflevering spreekt Simon Dikker Hupkes met Caroline de Gruyter over Rutte als Europees politicus.

In Wie is Rutte?’ onderzoekt podcast-host Simon Dikker Hupkes samen met vijf experts de drijfveren achter de handelingen van Mark Rutte. Hoe was hij in zijn jonge jaren, waarom blijft niets aan hem kleven, wat zit er achter zijn eeuwige glimlach, en welke sleutelmomenten hebben zijn kijk op de wereld bepaald?

Met gasten: Petra de Koning, Janka Stoker, Robbert Wigt, Joost de Vries en Caroline de Gruyter.

De ‘Wie is’-podcastreeks, bestaande uit ‘Wie is Poetin?’ en ‘Wie is Rutte?’ is inmiddels meer dan 500.000 maal beluisterd.

 

Meer nieuws

 • Alle beesten verzamelen: de mooiste boeken voor Dierendag

  29 september 2023

  Hond, kat en konijn krijgen op Dierendag misschien een extra snack en een liefdevolle een aai over de kop. Maar hoe zit het met de andere beestjes om ons heen? Lees op 4 oktober een van deze prachtige...

  Lees het hele bericht
 • Fokke Obbema sprak met Femke van der Laan in Nooit meer slapen over zijn nieuwste boek, ‘Stervelingen’

  29 september 2023

  ‘Voor mij ligt Stervelingen, waarin de interviews zijn gebundeld die Fokke Obbema hield met 41 personen die geconfronteerd zijn met de dood of die vanuit hun professie veel met de dood te maken hebb...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights