Laatste aflevering ‘Wie is Rutte?’-podcast vanaf vandaag te beluisteren

De vijfde en laatste aflevering van de podcast ‘Wie is Rutte?’ is vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In deze aflevering spreekt Simon Dikker Hupkes met Caroline de Gruyter over Rutte als Europees politicus.

In Wie is Rutte?’ onderzoekt podcast-host Simon Dikker Hupkes samen met vijf experts de drijfveren achter de handelingen van Mark Rutte. Hoe was hij in zijn jonge jaren, waarom blijft niets aan hem kleven, wat zit er achter zijn eeuwige glimlach, en welke sleutelmomenten hebben zijn kijk op de wereld bepaald?

Met gasten: Petra de Koning, Janka Stoker, Robbert Wigt, Joost de Vries en Caroline de Gruyter.

De ‘Wie is’-podcastreeks, bestaande uit ‘Wie is Poetin?’ en ‘Wie is Rutte?’ is inmiddels meer dan 500.000 maal beluisterd.

 

Meer nieuws

 • ‘Ik bel je wel als ik dood ben’ van Cherry Duyns en tentoonstelling Armando

  17 maart 2023

  Zaterdag 18 maart is de officiële opening van 'Armando: door de ogen van een vriend' in museum Van Bommel van Dam in Venlo. De tentoonstelling is een persoonlijke inkijk in het leven en werk van Arma...

  Lees het hele bericht
 • Interview met Keyvan Shahbazi op Zembla

  16 maart 2023

  Auteur Keyvan Shahbazi, bekend van De Amerikaan van Karadj, vertelt zijn verhaal aan Zembla. Wat zijn verhaal is, en waarom hij niet als slachtoffer wil worden neergezet, leest u hier. Over De Ame...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Geverifieerd door MonsterInsights