Laatste aflevering ‘Wie is Rutte?’-podcast te beluisteren

De vijfde en laatste aflevering van de podcast ‘Wie is Rutte?’ is vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In deze aflevering spreekt Simon Dikker Hupkes met Caroline de Gruyter over Rutte als Europees politicus.

In Wie is Rutte?’ onderzoekt podcast-host Simon Dikker Hupkes samen met vijf experts de drijfveren achter de handelingen van Mark Rutte. Hoe was hij in zijn jonge jaren, waarom blijft niets aan hem kleven, wat zit er achter zijn eeuwige glimlach, en welke sleutelmomenten hebben zijn kijk op de wereld bepaald?

Met gasten: Petra de Koning, Janka Stoker, Robbert Wigt, Joost de Vries en Caroline de Gruyter.

De ‘Wie is’-podcastreeks, bestaande uit ‘Wie is Poetin?’ en ‘Wie is Rutte?’ is inmiddels meer dan 500.000 maal beluisterd.

 

Meer nieuws

 • Astrid Haerens brengt gedichten uit ‘Oerhert’ tot leven met muzikale voorstelling

  19 juni 2024

  Na een geslaagde tournee in het begin van 2024, wordt de muzikale voorstelling Oerhert voortgezet met een reeks voorstellingen in de zomer en in het seizoen 2024-2025. Astrid Haerens, Mariske Broeckme...

  Lees het hele bericht
 • Onze boeken in het najaar 2024

  19 juni 2024

  Bekijk hier onze brochure met de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2024 voor fictie, non-fictie en Business Contact.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights