Dé internationale sensatie die je gelezen moet hebben

Dagelijks krijgen we berichten van nieuwe  fans: Mohamed Mbougar Sarr is dé nieuwe internationale literaire sensatie. Deze week is zijn roman De diepst verborgen herinnering van de mens gestegen naar nummer 17 in de Bestseller60. Waarom je dit boek gelezen moet hebben, kunnen we niet beter verwoorden dan de Volkskrant:

‘Bijna elke zin zou je willen aanstrepen, overschrijven, hardop voorlezen. En bij alles wat dit boek al is, is het ook nog eens grappig. Sarrs roman verrast voortdurend door zijn authenticiteit en nieuwheid. De lezer wordt als in een kermisattractie heen en weer geslingerd, en komt er als herboren uit.’

Bekijk dit boek en lees een fragment.

Meer nieuws

 • De Van Keulen Karavaan: 51-jarig schrijverschap Mensje van Keulen

  26 september 2023

  Op 4 oktober 2023 wijdt het International Literature Festival Utrecht (IFLU) een avond aan het werk van Mensje van Keulen. Van Keulens rijke oeuvre, dat bestaat uit verhalen, gedichten, romans en dagb...

  Lees het hele bericht
 • Uitreiking Gouden Ganzenveer 2023 aan Jan Brokken

  21 september 2023

  Jan Brokken ontving op 18 september tijdens een indrukwekkende bijeenkomst de Gouden Ganzenveer 2023 uit handen van staatssecretaris Gunay Uslu vanwege zijn ontzagwekkend brede en omvangrijke oeuvre ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights