Dé internationale sensatie die je gelezen moet hebben

Dagelijks krijgen we berichten van nieuwe  fans: Mohamed Mbougar Sarr is dé nieuwe internationale literaire sensatie. Deze week is zijn roman De diepst verborgen herinnering van de mens gestegen naar nummer 17 in de Bestseller60. Waarom je dit boek gelezen moet hebben, kunnen we niet beter verwoorden dan de Volkskrant:

‘Bijna elke zin zou je willen aanstrepen, overschrijven, hardop voorlezen. En bij alles wat dit boek al is, is het ook nog eens grappig. Sarrs roman verrast voortdurend door zijn authenticiteit en nieuwheid. De lezer wordt als in een kermisattractie heen en weer geslingerd, en komt er als herboren uit.’

Bekijk dit boek en lees een fragment.

Meer nieuws

 • Astrid Haerens brengt gedichten uit ‘Oerhert’ tot leven met muzikale voorstelling

  19 juni 2024

  Na een geslaagde tournee in het begin van 2024, wordt de muzikale voorstelling Oerhert voortgezet met een reeks voorstellingen in de zomer en in het seizoen 2024-2025. Astrid Haerens, Mariske Broeckme...

  Lees het hele bericht
 • Onze boeken in het najaar 2024

  19 juni 2024

  Bekijk hier onze brochure met de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2024 voor fictie, non-fictie en Business Contact.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights