Vacature: acquirerend redacteur Business Contact

We zijn op zoek naar een enthousiaste acquirend redacteur Business Contact voor 32 uur per week.

Als acquirerend redacteur ben je de pijler onder de fondsontwikkeling van uitgeverij Business Contact. Je voelt feilloos aan welke thema’s en schrijvers voor werkende mensen en organisaties van belang zijn. Op basis van marktpotentie, inhoud en kwaliteit werf je nieuwe auteurs. Je acquireert uit binnen- en buitenland en biedt Nederlandse auteurs redactionele begeleiding. Je bent communicatief, taalvaardig, resultaatgericht, hebt overtuigingskracht en oog voor talent. Ook zie je trends en kansen in de markt. Doordat je een uitgebreid netwerk hebt, draag je actief bij aan de positionering van de uitgeverij. Deze functie biedt verantwoordelijkheid en veel ruimte voor creativiteit.

Spreekt de functie je aan? Lees hier meer over de functie, wie wij zijn en hoe je kan reageren.

Meer nieuws

 • ‘Handleiding voor ontheemden’ van Robin Block genomineerd voor de Herman de Conickprijs 2024

  21 februari 2024

  Handleiding voor ontheemden van Robin Block is een van de zes genomineerde boeken voor de Herman de Conickprijs 2024. In totaal werden door de uitgevers 111 bundels ingestuurd. Volgens het juryrapp...

  Lees het hele bericht
 • ‘De ontdekking van Holland’ het nieuwe boek van Jan Brokken

  20 februari 2024

  ‘Het is weer een echte Brokken, geschreven in die fluwelen, beeldende stijl, soms klein en persoonlijk, dan weer breed uitwaaierend. Kunst, geschiedenis en reizen; alles waarover hij zo graag schrij...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights