Sebastiaan Chabot met ‘Olifantenpaadjes’ in de Boekenweek

Op zaterdag 16 maart begint de Boekenweek met als thema ‘Bij ons in de familie’ . Sebastiaan Chabot, van wie recent de roman Olifantenpaadjes  verscheen, schreef samen met zijn ouders, Bart en Yolande, en zijn broers Maurits, Splinter en Storm het Boekenweekgeschenk 2024, Gezinsverpakking. Je krijgt dit bij de boekhandel cadeau bij aankoop van boeken ter waarde van minimaal € 15,00.

Op zaterdag 16 maart begint hun tournee langs de Nederlandse boekhandels, theaters en bibliotheken met een optreden in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Kijk hier voor de volledige tournee en reserveer snel een kaartje!

Olifantenpaadjes is een tragikomische familieroman over een gelukkig gescheiden gezin dat een keer per jaar hun leven van voor de scheiding nabootst in Zuid-Frankrijk. Dit keer is het hun laatste vakantie samen.

‘Sebastiaan Chabot schreef een superieure soap over ouderen in Nice – en een pratende knuffelolifant. Hij neemt de lezer op charmante wijze mee naar Zuid-Frankrijk, waar een stel ouderen naar geluk zoekt. Dat wordt een soap met spatjes tintelende monterheid.’ – Thomas Verbogt in het Parool

Olifantenpaadjes is droogkomisch en wrang, maar nergens slapstick. Knap!’ – Olaf Tigchelaar in AD Magazine

Lotje IJzermans sprak de familie Chabot in VPRO Boeken

Meer nieuws

 • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

  23 april 2024

   Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

  Lees het hele bericht
 • 22 april: de Dag van de Aarde met de première van ‘Our Blue World’, waarin Li An Phoa (‘Drinkbare Rivieren’) een rol speelt

  22 april 2024

  Maandag 22 april was het Earth Day, de Dag van de Aarde, en ging de film ‘Our Blue World’ in première in New York. De Dag van de Aarde is een dag die in het teken staat van milieubescherming en h...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights