Sebastiaan Chabot met ‘Olifantenpaadjes’ in de Boekenweek

Op zaterdag 16 maart begint de Boekenweek met als thema ‘Bij ons in de familie’ . Sebastiaan Chabot, van wie recent de roman Olifantenpaadjes  verscheen, schreef samen met zijn ouders, Bart en Yolande, en zijn broers Maurits, Splinter en Storm het Boekenweekgeschenk 2024, Gezinsverpakking. Je krijgt dit bij de boekhandel cadeau bij aankoop van boeken ter waarde van minimaal € 15,00.

Op zaterdag 16 maart begint hun tournee langs de Nederlandse boekhandels, theaters en bibliotheken met een optreden in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Kijk hier voor de volledige tournee en reserveer snel een kaartje!

Olifantenpaadjes is een tragikomische familieroman over een gelukkig gescheiden gezin dat een keer per jaar hun leven van voor de scheiding nabootst in Zuid-Frankrijk. Dit keer is het hun laatste vakantie samen.

‘Sebastiaan Chabot schreef een superieure soap over ouderen in Nice – en een pratende knuffelolifant. Hij neemt de lezer op charmante wijze mee naar Zuid-Frankrijk, waar een stel ouderen naar geluk zoekt. Dat wordt een soap met spatjes tintelende monterheid.’ – Thomas Verbogt in het Parool

Olifantenpaadjes is droogkomisch en wrang, maar nergens slapstick. Knap!’ – Olaf Tigchelaar in AD Magazine

Lotje IJzermans sprak de familie Chabot in VPRO Boeken

Meer nieuws

 • Cobi van Baars met ‘De onbedoelden’ genomineerd voor het beste boek over de geschiedenis van Limburg: De Treckpoel

  19 juli 2024

  Cobi van Baars is met De onbedoelden een van de vijf genomineerden voor De Treckpoel, een nieuwe prijs voor het beste fictie- of non-fictieboek over de geschiedenis van Limburg Cobi van Baars werd ...

  Lees het hele bericht
 • Vrijdenker van het jaar 2024: Kevyan Shahbazi

  18 juli 2024

  Keyvan Shahbazi, auteur van De Amerikaan van Karadj, wordt op 14 september a.s. uitgeroepen tot Vrijdenker van het Jaar. De atheïstisch-humanistische vrijdenkersvereniging De Vrije Gedachte, bestaand...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights