Amy Edmondson, belangrijkste managementdenker ter wereld, komt naar Nederland

Amy Edmondson is professor leadership en management aan Harvard Business School. Ze is al twee jaar op rij uitgeroepen tot belangrijkste managementdenker door Thinkers50, en doet al 20 jaar onderzoek naar psychologische veiligheid (waarover haar eerste boek De onbevreesde organisatie gaat). Haar nieuwste boek Goed fout werd verkozen tot Financial Times Businessbook of the Year. Denk Producties haalt haar voor een exclusieve seminar naar Nederland, op 30 mei zal ze haar beste ideeën over Psychologische Veiligheid delen. Ze zal laten zien wat organisaties en leiders kunnen doen om de perfecte omgeving voor teamwork te creëren. Onze auteurs Paul Iske en Pim de Morree zullen ook optreden tijdens dit programma.

Voor het opbouwen van een excellent team, heb je de volledige betrokkenheid van alle teamleden nodig. Alle stemmen moeten gehoord worden. Alle ideeën moeten gedeeld worden. Alleen dan werkt jouw team op zijn best. Creëer een teamcultuur:
– waarin het veilig is – en zelfs verwacht wordt – om je stem te laten horen
– die echt open en inclusief is
– die productief reageert op risico’s, fouten en mislukkingen
– die radicale eerlijkheid laat zien, zelfs wanneer gevoelige kwesties worden aangesneden

Bekijk hier het seminar van Amy Edmondson
Bekijk hier haar boeken

Meer nieuws

 • ‘Xerox’ van Fien Veldman genomineerd voor de Anton Wachterprijs

  27 mei 2024

  Fien Veldman is voor haar debuut Xerox genomineerd voor de Anton Wachterprijs. Dit is de prijs voor het beste Nederlandstalige literaire prozadebuut van de afgelopen twee jaar. De winnaar van de wordt...

  Lees het hele bericht
 • ‘Blauwestad’ van Karin Sitaling wint Beste Groninger Boek 2024

  26 mei 2024

   Blauwestad van Karin Sitalsing en ‘De jongen die van de wereld hield’ van Tjibbe Veldkamp zijn uitgeroepen tot de Beste Groninger Boeken van 2024. Dit maakte de jury zaterdag bekend tijdens het ...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights