Amy Edmondson, belangrijkste managementdenker ter wereld, komt naar Nederland

Amy Edmondson is professor leadership en management aan Harvard Business School. Ze is al twee jaar op rij uitgeroepen tot belangrijkste managementdenker door Thinkers50, en doet al 20 jaar onderzoek naar psychologische veiligheid (waarover haar eerste boek De onbevreesde organisatie gaat). Haar nieuwste boek Goed fout werd verkozen tot Financial Times Businessbook of the Year. Denk Producties haalt haar voor een exclusieve seminar naar Nederland, op 30 mei zal ze haar beste ideeën over Psychologische Veiligheid delen. Ze zal laten zien wat organisaties en leiders kunnen doen om de perfecte omgeving voor teamwork te creëren. Onze auteurs Paul Iske en Pim de Morree zullen ook optreden tijdens dit programma.

Voor het opbouwen van een excellent team, heb je de volledige betrokkenheid van alle teamleden nodig. Alle stemmen moeten gehoord worden. Alle ideeën moeten gedeeld worden. Alleen dan werkt jouw team op zijn best. Creëer een teamcultuur:
– waarin het veilig is – en zelfs verwacht wordt – om je stem te laten horen
– die echt open en inclusief is
– die productief reageert op risico’s, fouten en mislukkingen
– die radicale eerlijkheid laat zien, zelfs wanneer gevoelige kwesties worden aangesneden

Bekijk hier het seminar van Amy Edmondson
Bekijk hier haar boeken

Meer nieuws

  • Lezing Lionel Shriver over haar nieuwe roman ‘Waanzin’

    29 april 2024

    Op 8 mei om 20.00 uur is Lionel Shriver, bekend van o.a. de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, te gast bij het John Adams Institute in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. H...

    Lees het hele bericht
  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights