Goed fout

Hoe je van intelligente mislukkingen een motor maakt voor innovatie en groei

Financial Times Business Book of the Year 2023. Ontdek de kracht van intelligente fouten en psychologische veiligheid in dit nieuwe meesterwerk van Amy Edmondson.
De volgende stap naar de organisatie van de toekomst is er een waarin leren van fouten tot een kunst verheven is. Amy Edmondson, de grondlegger van psychologische veiligheid, helpt ons die drempel over. Dat we van onze fouten moeten leren omdat het goed is voor innovatie en persoonlijke groei lijkt evident maar is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Natuurlijk begint het bij een psychologisch veilige cultuur, waardoor fouten besproken kunnen worden. En om ervan te leren moeten we achterhaalde culturele overtuigingen en stereotiepe opvattingen over succes verwerpen en onszelf en anderen leren accepteren als feilbaar. Gebaseerd op haar bekroonde onderzoek en vol levendige voorbeelden uit het bedrijfsleven, de popcultuur en onze geschiedenis, geeft Goed fout ons de vaardigheden en denkkaders om ons te helpen schaamte en schuld te vervangen door nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid en het onderscheid te maken tussen onnodige missers en intelligente mislukkingen.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047016236
  • Pagina's: 352 pagina's
  • Vertaler: Albert Witteveen

Amy C. Edmondson

Amy C. Edmondson

Amy C. Edmondson is hoogleraar leiderschap en management aan de Harvard Business School en zette het onderwerp psychologische veiligheid definitief op de kaart. De onbevreesde organisatie werd door Thinkers50 bekroond met de Breakthrough Idea Award en in 2021 werd ze uitgeroepen tot de #1 Managementdenker ter wereld.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Business Bibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights