Waarom werken wij? En hoe komt het dat we werk als zoiets vanzelfsprekends zijn gaan zien? Meeloper is een volstrekt authentieke roman die gaat over werk, identiteit, kunstenaars en bullshitjobs.
Kunstenaar Sien onderzoekt op een geheel eigen manier of ze het werkende systeem kan ontrafelen. Dat ze met iets veel groters bezig was had ook zij niet voorzien. Meeloper is een roman over werk. Waarom is werk onlosmakelijk verbonden met ons leven en zelfs met onze identiteit? Hoe is het zover gekomen dat werk als iets vanzelfsprekends wordt gezien en hoe verhoudt werk zich tot kunst en de liefde? Sytske Frederika van Koeveringe laat op volstrekt eigenzinnige, originele en humorvolle manier zien hoe werk verweven is met alle aspecten van ons leven en wat de waarde ervan is voor onze maatschappij.
Lees meer
13,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025471798

Sytske Frederika van Koeveringe

Sytske Frederika van Koeveringe

Sytske Frederika van Koeveringe (1988) is beeldend kunstenaar en schrijver. Ze debuteerde met de roman Het is maandag vandaag (2017), gevolgd door Dag nacht licht toch (2020), dat genomineerd werd voor de Jan Hanlo Essayprijs 2021. Vrouw doet dit, dat verscheen in november 2021. Haar toneel, essays, columns, poëzie en proza worden gepubliceerd in De Revisor, Tirade, De Groene Amsterdammer, Mister Motley en NRC. Haar nieuwe, langverwachte roman Meeloper verscheen in januari 2024.

(Foto: Raffaella Huizinga)

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights