Meeloper - cover
Waarom werken wij? En hoe komt het dat we werk als zoiets vanzelfsprekends zijn gaan zien? Meeloper is een volstrekt authentieke roman die gaat over werk, identiteit, kunstenaars en bullshitjobs.
Nadat Sien is afgestudeerd aan de kunstacademie, krijgt ze herhaaldelijk advies en de vraag wat ze zoal kan worden in de kunst. Terwijl Sien heel goed weet wat ze wil. Zeefdrukken maken. En daarom kiest ze voor een bijbaan in een winkel. Het valt Sien op dat er onder al dat ongevraagde advies een kernvraag schuilt. Want waarom werken wij? En hoe komt het dat we dit als zoiets vanzelfsprekends zijn gaan zien? Sien heeft geen idee en besluit daarom mee te lopen met alle mensen waar ze direct en indirect mee in aanraking komt – een vuilnisman, de leuke kassière bij haar buurtsupermarkt, maar ook haar huisbaas en een ambtenaar. Gaandeweg realiseert Sien zich dat werk met veel meer in verbinding staat – zoals liefde – dan ze in eerste instantie dacht en komen er alleen maar meer verbindingen bij. Met de langverwachte roman Meeloper laat Van Koeveringe met een volstrekt unieke stem zien hoe werk verweven is met alle aspecten van ons leven en wat de waarde is van werk in onze maatschappij.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025471781
  • Pagina's: 224 pagina's

Sytske Frederika van Koeveringe

Sytske Frederika van Koeveringe

Sytske Frederika van Koeveringe (1988) is beeldend kunstenaar en schrijver. Ze debuteerde met de roman Het is maandag vandaag (2017), gevolgd door Dag nacht licht toch (2020), dat genomineerd werd voor de Jan Hanlo Essayprijs 2021. Vrouw doet dit, dat verscheen in november 2021. Haar toneel, essays, columns, poëzie en proza worden gepubliceerd in De Revisor, Tirade, De Groene Amsterdammer, Mister Motley en NRC. Haar nieuwe, langverwachte roman Meeloper verschijnt in januari 2024.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights