Annemarié van Niekerk presenteert ‘Om het hart terug te brengen’ in het Zuid-Afrikahuis

Op 28 oktober tussen 16:00-17:00 uur presenteert Annemarié van Niekerk haar boek ‘Om het hart terug te brengen‘ in het Zuid-Afrikahuis. Adriaan van Dis zal haar over haar boek interviewen. Jaap Goedegebuure, vertaler van Van Niekers boek en haar echtgenoot, zal ook aan het gesprek deelnemen.

Om het hart terug te brengen is een boek over een land en over een leven, een boek over een vriend en over een moord, een boek over veel moorden – sommige snel begaan en van een gruwelijke aard, andere langzaam en in stilte uitgevoerd, over vele generaties heen. Een boek over een vader. Een boek over wat mensen elkaar aandoen, over schuld en onschuld. Over leren en afleren. Over boete en vergeving. Een boek over genade en ongenade.

De presentatie is online te volgen via YouTube.  

Meer informatie is te vinden op de website van het Zuid-Afrikahuis.

Meer nieuws

 • Jan Brokken over De kampschilders in Groningen

  11 augustus 2022

  Op zondag 13 november gaat dichter Rense Sinkgraven in gesprek met Jan Brokken over zijn nieuwste boek De kampschilders in de geheel gerenoveerde boekhandel Van der Velde aan het A-Kerkhof in Groninge...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken in gesprek met Philip Dröge over ‘De kampschilders’ op het Geschiedenisfestival in Haarlem

  11 augustus 2022

  Niet te missen: op zaterdagmiddag 15 oktober gaat Philip Dröge, schrijver van Moederstad, Jakarta, een familiegeschiedenis, in gesprek met Jan Brokken over diens nieuwste boek De kampschilders op het...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda