Alain de Botton te gast bij The School of Life

De wereldberoemde filosoof en auteur Alain de Botton is op 9 december online te gast bij The School of Life. De Botton is oprichter van dit instituut en auteur van een groot aantal filosofische werken, waaronder Proeven van de liefde en De architectuur van het geluk.

Hij zal op deze avond vertellen over zijn ideeën over werk in deze (en andere) gekke tijden. Hoe blijf je veerkrachtig? Hoe geef je je creativiteit de ruimte? Hoe word je beter in prioriteiten stellen? En hoe ga je (op afstand) om met je collega’s? De Botton is meester in het analyseren van menselijke eigenaardigheden. Tijdens dit online evenement laat hij zien hoe meer inzicht in de werking van onze geest zorgt voor betere samenwerkingen en effectievere gedachten.

 

Informatie:

Woensdag 9 december

20:00-21:30

Via Zoom

Early-bird-ticket: 15 Euro

Meer via

Meer nieuws

 • Jaap Seidell en Jutka Halberstadt presenteren ‘Andere kost’ bij Spui25

  10 juni 2021

  Woensdag 16 juni om 20:00 presenteren Jaap Seidell en Jutka Halberstadt hun nieuwe boek Andere kost bij Spui25. Deze presentatie is gratis te volgen via de stream. Geef je hier op. Ons voe...

  Lees het hele bericht
 • Peter Delpeut geeft lezing in Eye Amsterdam

  8 juni 2021

  Jonas Mekas is de filmmaker van de herinnering. Is het daarom niet vreemd dat hij in zijn autobiografische werk de moord van 2400 Joden in 1941 in zijn geboortestreek geen plaats heeft gegeven? Peter ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda