Alain de Botton te gast bij The School of Life

De wereldberoemde filosoof en auteur Alain de Botton is op 9 december online te gast bij The School of Life. De Botton is oprichter van dit instituut en auteur van een groot aantal filosofische werken, waaronder Proeven van de liefde en De architectuur van het geluk.

Hij zal op deze avond vertellen over zijn ideeën over werk in deze (en andere) gekke tijden. Hoe blijf je veerkrachtig? Hoe geef je je creativiteit de ruimte? Hoe word je beter in prioriteiten stellen? En hoe ga je (op afstand) om met je collega’s? De Botton is meester in het analyseren van menselijke eigenaardigheden. Tijdens dit online evenement laat hij zien hoe meer inzicht in de werking van onze geest zorgt voor betere samenwerkingen en effectievere gedachten.

 

Informatie:

Woensdag 9 december

20:00-21:30

Via Zoom

Early-bird-ticket: 15 Euro

Meer via

Meer nieuws

 • Iris Sommer te gast bij SPUI25

  26 november 2020

  Iris Sommer, auteur van het onlangs verschenen boek Het vrouwenbrein, is op 10 december te gast bij SPUI25. Hier gaat zij in gesprek met auteur, publicist, performer en geboren feminist Vréneli Stad...

  Lees het hele bericht
 • Oek de Jong signeert bij Paagman

  24 november 2020

  Op 12 november won Oek de Jong de Boekenbon Literatuurprijs 2020 voor zijn roman Zwarte schuur en diezelfde week verscheen zijn essaybundel Het glanzend zwart van mosselen. Zaterdag 12 december sig...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda