Anne Broeksma presenteert NK Poetry Slam 2020: halve finale

Op zaterdag 26 september presenteert Anne Broeksma samen met Joost Oomen de halve finale van het NK Poetry Slam. De twintig beste poëzieperformers uit heel Nederland strijden deze middag om een plek in de finale.

Anne Broeksma schrijft zelf poëzie, korte verhalen en non-fictie. In 2014 verscheen haar poëziedebuut Regen kosmos kamerplant, waarvoor ze een C.C.S. Crone Stipendium ontving.  In januari 2021 zal haar tweede dichtbundel, Vesper, verschijnen, waarin ze de spanning tussen religie en natuurwetenschap onderzoekt.

Tijd: 14.30 – 17.15 uur.

Locatie: Tivoli Vredenburg (grote zaal), Vredenburgkade 11, 3511WC Utrecht.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

 • Eduard Cousin bij SPUI25 over zijn boek ‘Nu de wereld niet meer kijkt’

  18 januari 2021

  Op maandag 25 januari is Eduard Cousin te gast bij SPUI25, ter ere van nieuwe boek Nu de wereld niet meer kijkt. Hij gaat hierover in gesprek met Carolien Roelants. U kunt zich online aanmelden vi...

  Lees het hele bericht
 • GEANNULEERD Livestream concertlezing bij de presentatie ‘De tuinen van Buitenzorg’ van Jan Brokken

  15 januari 2021

  In verband met de strengere coronaregels kan deze concertlezing niet in OBA Oosterdok gehouden worden en is daarom helaas geannuleerd.  Concertlezing vanuit OBA Oosterdok met Jan Brokken (tekst) e...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda