Anne Broeksma presenteert NK Poetry Slam 2020: halve finale

Op zaterdag 26 september presenteert Anne Broeksma samen met Joost Oomen de halve finale van het NK Poetry Slam. De twintig beste poëzieperformers uit heel Nederland strijden deze middag om een plek in de finale.

Anne Broeksma schrijft zelf poëzie, korte verhalen en non-fictie. In 2014 verscheen haar poëziedebuut Regen kosmos kamerplant, waarvoor ze een C.C.S. Crone Stipendium ontving.  In januari 2021 zal haar tweede dichtbundel, Vesper, verschijnen, waarin ze de spanning tussen religie en natuurwetenschap onderzoekt.

Tijd: 14.30 – 17.15 uur.

Locatie: Tivoli Vredenburg (grote zaal), Vredenburgkade 11, 3511WC Utrecht.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

 • Eva Vriend geeft lezing in het Zuiderzeemuseum i.h.k.v. de Maand van de geschiedenis

  17 september 2020

  Eva Vriend geeft zondag 4 oktober een lezing in het Zuiderzeemuseum over haar boek Eens ging de zee hier tekeer, dat genomineerd is voor de Libris Geschiedenis Prijs 2020. Van meet af aan is het Z...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken geeft concertlezing Caribische Smeltkroes in Amsterdam

  16 september 2020

  Een heel bijzondere avond op zaterdag 7 november als opening van de serie Vriendenconcerten in de Zuiderkerk in Amsterdam. Jan Brokken (verteller), Pamela Smits (cello) en Tobias Borsboom (piano) bren...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda