Anne Broeksma presenteert NK Poetry Slam 2020: halve finale

Op zaterdag 26 september presenteert Anne Broeksma samen met Joost Oomen de halve finale van het NK Poetry Slam. De twintig beste poëzieperformers uit heel Nederland strijden deze middag om een plek in de finale.

Anne Broeksma schrijft zelf poëzie, korte verhalen en non-fictie. In 2014 verscheen haar poëziedebuut Regen kosmos kamerplant, waarvoor ze een C.C.S. Crone Stipendium ontving.  In januari 2021 zal haar tweede dichtbundel, Vesper, verschijnen, waarin ze de spanning tussen religie en natuurwetenschap onderzoekt.

Tijd: 14.30 – 17.15 uur.

Locatie: Tivoli Vredenburg (grote zaal), Vredenburgkade 11, 3511WC Utrecht.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

 • Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan bij Crossing Border Festival

  28 oktober 2020

  Op zaterdag 7 november zijn Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan tijdens het Crossing Border Festival onderdeel van het online avondprogramma The Chronicles, het unieke jaarlijks terugkerende residentie...

  Lees het hele bericht
 • Merlijn Twaalfhoven presenteert ‘Het is aan ons’ in livestream met Paradiso

  27 oktober 2020

  Zondag 1 november om 3 uur 's middags presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn boek 'Het is aan ons' via een livestream vanuit Paradiso. Hoe kunnen kunstenaars bijdragen aan grote vraagstukke...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda