[AFGELAST] Brainwash Wanderlust Festival met o.a. Hendrik Noten & Sander Heijne (uitverkocht)

[GAAT I.V.M. DE NIEUWE STRENGERE MAATREGLEN NIET DOOR]

Het Brainwash Wanderlust Festival: een exclusief wandelfestival waar we de vertraging opzoeken en (binnen de 1,5-meterrichtlijnen) weer samenkomen. Een denkfestival waar de meest baanbrekende ideeën en de spannendste denkers een platform krijgen, zij het met een kleiner publiek dan gewoonlijk, op intieme locaties. Kaarten voor Wanderlust zijn helaas niet meer beschikbaar, wel kan je nog deelnemen aan ons online festival Brainwash Digital.

Gesprekken, interviews en ontmoetingen met onder andere: Hanna Bervoets, Sander Heijne, Hendrik Noten, Floor Milikowski, Remko van Broekhoven, Daan Heerma van Voss, Alain Verheij, Niña Weijers en Merlijn Twaalfhoven.

Op zondag 18 oktober tussen 18:30 – 21:30 praten journalisten en auteurs Hendrik Noten en Sander Heijne (Fantoomgroei) over de fantoomgroei van onze economie.

Kijk voor meer informatie over het festival hier.

Meer nieuws

 • Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan bij Crossing Border Festival

  28 oktober 2020

  Op zaterdag 7 november zijn Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan tijdens het Crossing Border Festival onderdeel van het online avondprogramma The Chronicles, het unieke jaarlijks terugkerende residentie...

  Lees het hele bericht
 • Merlijn Twaalfhoven presenteert ‘Het is aan ons’ in livestream met Paradiso

  27 oktober 2020

  Zondag 1 november om 3 uur 's middags presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn boek 'Het is aan ons' via een livestream vanuit Paradiso. Hoe kunnen kunstenaars bijdragen aan grote vraagstukke...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda