Casper Thomas modereert avond over Amerikaanse midterm-verkiezingen 2022

Op donderdag 10 november 2022 organiseert het John Adams Institute een town hall in samenwerking met de Rode Hoed en De Groene Amsterdammer om de Amerikaanse midterm-verkiezingen van 2022 te analyseren. Journalist, Amerika-correspondent en Atlas Contact-auteur Casper Thomas modereert deze avond en zal hier zijn nieuwste boek Amerika’s laatste kans bespreken.

Datum: 11 november 2022
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: De Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam

Klik hier voor meer informatie en tickets.


        

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights