Cobi van Baars geeft literair interview in Goirle over ‘De onbedoelden’

Op vrijdag 17 november 2023 is Cobi van Baars te gast bij Cultureel Centrum Jan van Besouw voor een literair interview. Dit naar aanleiding van haar nieuwste roman De onbedoelden. Ze zal geïnterviewd worden door Joost Minnaard.

Aanvang is 20:00 aan de Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle. Toegangskosten bedragen €10.00. Voor leden van de Literaire Kring Goirle is de toegang gratis. Meer informatie over het reserveren van een plek is te vinden op de website van Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Meer nieuws

 • Interview met Johan Kuiper bij het Historisch Café in Amsterdam

  4 december 2023

  Op 13 december is historicus Johan Kuiper te gast bij het Historisch Café. In zijn net verschenen boek De kleine Napoleon. Biografie van een mythe. toont Kuiper aan dat de mythe die al generaties ron...

  Lees het hele bericht
 • Johan Kuiper te gast bij De Balie over ‘De kleine Napoleon’

  29 november 2023

  Op vrijdag 1 december is Johan Kuiper te gast bij het programma Plein Publiek van De Balie in Amsterdam. Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers. Programmamaker Sophie Rutenfra...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights