College Geert Mak over ‘Grote verwachtingen’ in Posthuis Theater Heerenveen

Op zondag 9 oktober 2022 organiseert het Posthuis Theater in samenwerking met Boekhandel Binnert Overdiep uit Heerenveen een Theatercollege met schrijver Geert Mak. Grote verwachtingen is het vervolg op het immens succesvolle In Europa. Waar In Europa handelde over de twintigste eeuw en hoe die, in veel opzichten gruwelijke, periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd, gaat Grote Verwachtingen over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Geert Mak (1946) beschrijft de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan.

Oorspronkelijk komt dit college van 28 maart 2020. Wegens de coronacrisis is dit meerdere keren verplaatst.

Datum: 9 oktober 2022
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Theaterzaal Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR Heerenveen

Tickets: €17,50
Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights