Erin Meyer over bedrijfscultuur bij Amsterdam Business Forum 2023

Erin Meyer, auteur van The Culture Map, geeft een lezing over de impact van bedrijfscultuur bij het Amsterdam Business Forum op 29 september. De vraag die bij deze lezing centraal staat is hoe je een uitmuntende bedrijfscultuur creëert, innovatie bevordert en toptalent aantrekt. Op het Amsterdam Business Forum delen sprekers van wereldklasse hun inzichten om de impact van je bedrijf te maximaliseren.

Erin Meyer is professor aan INSEAD en doet onderzoek naar de manier waarop de meest succesvolle multinationals omgaan met cultuurverschillen in een multiculturele omgeving. Haar werk verscheen in Harvard Business Review, in The New York Times en op CNN.

In The Culture Map, dat internationaal uitgroeide tot hét handboek op dit gebied, beschrijft ze acht dimensies om te ontcijferen hoe culturele verschillen van invloed zijn in de internationale zakenwereld. Haar heldere analyse combineert ze met praktisch advies voor succes in een geglobaliseerde wereld.

 

Datum: 29 september

Locatie: AFAS Live, Amsterdam

Klik hier voor meer informatie

Dit programma is Engelstalig

Meer nieuws

 • Benjamin Duerr over ‘De droom van Den Haag’ bij De Vries van Stockum in Den Haag

  17 mei 2024

  Op zondag 26 mei 2024 is Benjamin Duerr te gast bij De Vries Van Stockum in Den haag waar hij een lezing zal geven over zijn boek De droom van Den Haag. Het boek verschijnt 21 mei. Locatie: De Vri...

  Lees het hele bericht
 • Boekpresentatie ‘De droom van Den Haag’ van Benjamin Duerr in het Vredespaleis

  17 mei 2024

  Op dinsdag 21 mei 2024 zal de boekpresentatie van De droom van Den Haag van Benjamin Duerr plaatsvinden in het Vredespaleis in Den Haag. Locatie: Vredespaleis Den Haag Carnegieplein 2, 2517 KJ Den...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights