Geert Mak geeft theatercollege over Europa – En Oekraïne in het bijzonder

Geert Mak geeft een theatercollege over Europa en met name over de oorlog in Oekraïne op 25 oktober in Schouwburg Amstelveen. Tijdens deze voorstelling verbindt hij de geschiedenis van Europa met de leefwereld van iedereen. Hij bespreekt de verscheidene ingrijpende crises van de afgelopen jaren en vraagt zich openlijk af: waar ging het mis met Europa?

Geert Mak is journalist en schrijver. Recent schreef hij Grote verwachtingen In Europa 1999 – 2021 over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw in Europa. In augustus verschijnt Amsterdam in bijna 80 boeken, dat hij samen met Emile BrugmanGuus LuijtersMarita Mathijsen en René van Stipriaan schreef.

Na afloop van het theatercollege vindt een Meet & Greet met Geert Mak plaats.

 

Datum: 25 oktober

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100 Amstelveen

Klik hier voor meer informatie en om kaarten te kopen

 

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights