Interview met Wanda Reisel in Bibliotheek Rotterdam

Het is weer tijd voor de Boekenweek! Van 23 t/m 31 maart zet de Bibliotheek Rotterdam verschillende moedige vrouwen in de spotlights. Op 26 maart komt daarom auteur Wanda Reisel op bezoek in vestiging Schiebroek. In een interview met Jeroen Rozendaal vertelt zij alles over haar nieuwste boek ‘Adam‘.

De boeken van Wanda Reisel gaan over bedrog en zelfbedrog. Vanaf haar debuut in 1986 is dat het terugkerende thema in haar romans, verhalen en toneelstukken. Baby Storm (1996) en Een man een man (2000) bereikten de shortlist van de Libris Literatuurlijst. Witte liefde (2004) stond op de shortlist van de AKO Literatuurprijs en werd bekroond met de Anna Bijns Prijs (2008).

 

Waar: Bibliotheek Rotterdam o.b. Schiebroek

Wat: Interview met Wanda Reisel

Wanneer: 26 maart 2019 om 20:00

Meer nieuws

 • Wil Schackmann spreekt op de Historicidagen in Groningen

  21 augustus 2019

  Zaterdag 24 augustus spreekt Wil Schackmann over zijn boek De strafkolonie op de Historicidagen van KNHG en Rijksuniversiteit Groningen. Kijk voor meer informatie hier.

  Lees het hele bericht
 • Michiel Cox op het Geen Daden Maar Woorden Festival

  21 augustus 2019

  Op 12 oktober 2019 strijkt Geen Daden Maar Woorden Festival weer neer op het Deliplein in Rotterdam. Verwacht voordrachten, performances, interviews en muziekoptredens met bekende én opkomende schrij...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda