Keyvan Shahbazi geeft lezing over zijn boek ‘De Amerikaan van Karadj’ in Heiloo

Op woensdag 21 juni is Keyvan Shahbazi (1964, Iran) te gast bij Rotary Club Heiloo in het Julianaklooster. Keyvan Shahbazi vluchtte in 1983 uit Iran en na zijn inburgering in Nederland werd hij columnist van de Volkskrant en adviseur van diverse ministeries.

Tijdens deze lezing zal hij zijn bijzondere levensverhaal vertellen, waarbij ook delen van zijn autobiografie ter sprake zullen komen. Dit adembenemende autobiografische debuut De Amerikaan van Karadj’ beschrijft zijn leven, dat start wanneer hij zich als Iraanse jongen aansluit bij een jongerenverzetsgroep tegen Khomeini en hij aan den lijve de praktijk van dit gruwelijke regime ondervindt.

Heeft dit uw interesse gewekt? Meld u dan voor 15 juni aan via rotaryheiloolezing@gmail.com. Toegang is gratis.

 

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: vanaf 19.45 uur

Locatie: Engelenzaal van het Julianaklooster/Onze Lieve Vrouwe ter Nood

Adres: Hoogeweg 65, Heiloo

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights