Kirsten van Santen bij Literair Festival Harlingen

Zaterdag 10 juni is Kirsten van Santen gastvrouw en presentator bij Literair Festival Harlingen. De bibliotheek, boekhandel en het museum van Harlingen organiseren die dag samen de derde editie van het Literair Festival Harlingen. Onder andere schrijvers als Niña Weijers, Connie Palmen en Auke Hulst treden op en de muziek wordt georganiseerd door Ella & her man en strijkkwartet Regina Forte.

Kirsten van Santen (1975) is cultureel antropoloog en kunstredacteur bij de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. Ze woont in Leeuwarden, trekt ’s winters baantjes in zwembad It Gryn in Stiens, ’s zomers zwemt ze tochten door de Dokkumer Ee en de Waddenzee. Water pakken is haar debuut, dit boek is in maart 2022 verschenen.

 

Datum: 10 juni

Aanvang; 16.00 uur

Kaarten: €15,00

Locatie: Gemeentemuseum, Van der Velde en Bibliotheek Harlingen, Voorstraat 54-56, Harlingen

Klik hier om kaarten te kopen

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights