Maggie Aderin-Pocock als keynote spreker op Bessensap 2020

Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 voor het 20e jaar plaats! Dat vieren ze groots met ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers. In lijn met de verlengde maatregelen van het kabinet om het coronavirus in te dammen, wordt Bessensap dit jaar een online evenement. De kern van Bessensap – wetenschap ontmoet pers – blijft daarbij centraal staan. Het dagprogramma op 12 juni wordt omgevormd tot een online programma met ruimte voor onderzoekspresentaties, workshops en een plenair programma.

Maggie Aderin-Pocock (1968) zal hier als keynote spreker verschijnen. Zij is een Britse ruimtewetenschapper en de presentatrice van het beroemde BBC-programma ‘The Sky at Night’. In haar boek Het boek van de maan neemt Aderin-Pocock je mee op reis door het verleden, het heden en de toekomst van de maan. Ze deelt de meest fascinerende feiten en anekdotes over de maan.

Zodra het mogelijk is om je in te schrijven komt hier een link te staan.

Meer nieuws

 • Jan Brokken te gast bij OVT VPRO radio 1 over ‘Het eiland van Jean Rhys’

  24 september 2020

  Op zondag 27 september is Jan Brokken te gast bij OVT VPRO Radio 1 over zijn boek Het eiland van Jean Rhys. Wat voor plek is het onbekende Dominica, het Caribische eiland waar Jean Rhys opgroeide?...

  Lees het hele bericht
 • Boekpresentatie en debat ‘Het is aan ons’ van Merlijn Twaalfhoven in Paradiso Noord

  24 september 2020

  Op 20 oktober presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn nieuwe boek Het is aan ons in Paradiso Noord. In zijn boek stelt hij dat de vaardigheden van de kunstenaar een grote rol kunnen spelen in een tij...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda