Maggie Aderin-Pocock als keynote spreker op Bessensap 2020

Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 voor het 20e jaar plaats! Dat vieren ze groots met ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers. In lijn met de verlengde maatregelen van het kabinet om het coronavirus in te dammen, wordt Bessensap dit jaar een online evenement. De kern van Bessensap – wetenschap ontmoet pers – blijft daarbij centraal staan. Het dagprogramma op 12 juni wordt omgevormd tot een online programma met ruimte voor onderzoekspresentaties, workshops en een plenair programma.

Maggie Aderin-Pocock (1968) zal hier als keynote spreker verschijnen. Zij is een Britse ruimtewetenschapper en de presentatrice van het beroemde BBC-programma ‘The Sky at Night’. In haar boek Het boek van de maan neemt Aderin-Pocock je mee op reis door het verleden, het heden en de toekomst van de maan. Ze deelt de meest fascinerende feiten en anekdotes over de maan.

Zodra het mogelijk is om je in te schrijven komt hier een link te staan.

Meer nieuws

 • Marathoninterview met Midas Dekkers

  6 juli 2020

  Een traditie sinds 1986: gerenommeerde interviewers en even zo beroemde (of beruchte) gasten laten zich drie uur lang opsluiten in een studio. Om met elkaar te praten over leven, werk en alles dat daa...

  Lees het hele bericht
 • Gerdien Verschoor leest voor in de Walburgiskerk in Zutphen

  2 juli 2020

  Onder de titel ‘Een ode aan de kunst, de poëzie en de muziek’ is er op vrijdag 10 juli om 20 uur in de Walburgiskerk in Zutphen een bijzondere avondvoorstelling. De Zutphense auteur en kunsthisto...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda