Uitgesteld: Marieke Lucas Rijneveld te gast in bibliotheek Heeswijk-Dinther

Marieke Lucas Rijneveld is op donderdag 11 april te gast in bibliotheek Heeswijk-Dinther.

Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de dichtbundel Kalfsvlies, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut. In 2018 verscheen haar eerste roman, De avond is ongemak. Het boek beschrijft het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind.

Locatie: Bibliotheek Heeswijk-Dinther, Plein 1969, Heeswijk Dinther

Tijd: 20.00 uur tot 22.30 uur

Prijs: €5,- in de voorverkoop voor NOBB-leden en €7,- voor niet-leden. Op de avond zelf kosten de kaarten voor iedereen €7,00.

Kaarten zijn hier te koop én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Meer nieuws

 • Conny Braam in Pakhuis de Zwijger

  19 mei 2020

  Woensdag 27 mei gaat Kadir van Lohuizen in gesprek met Conny Braam in Pakhuis de Zwijger. Braam zal in het gesprek inzicht geven in haar werk en het schrijven van haar laatste roman Wij zijn de wr...

  Lees het hele bericht
 • Maggie Aderin-Pocock als keynote spreker op Bessensap 2020

  19 mei 2020

  Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 voor het 20e jaar plaats! Dat vieren ze groots met ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers. In lijn met de verlengde maatregelen van het kabine...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda