Miracles of Music met Dick Swaab op 10 juni

Op 10 juni treedt Dick Swaab op voor een *uitverkochte* Stadsgehoorzaal in Leiden. Samen met Henkjan Honing (muziekcognitie) en Erik Scherder is hij een van de performers tijdens de Miracles of Music show.

Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel wanneer ze je uitleggen, laten zien en zelfs letterlijk laten ervaren hoe muziek je brein beïnvloedt. Muziek maken en luisteren is goed voor je ontwikkeling, gezondheid en de kwaliteit van leven.

Dit spetterende theatercollege wordt afgewisseld met livemuziek. Er zijn optredens van niemand minder dan soulzangeres Berget Lewis en saxofonist Benjamin Herman met band.

Verder worden er fragmenten vertoond uit de documentaire Miracles of Music van Pim Giel over de opmerkelijke effecten van muziektherapie.

 

Meer nieuws

 • Op de fiets door Amsterdam met Arita Baaijens

  21 augustus 2018

  Zaterdag 1 september organiseert Arita Baaijens samen met Bert Spaan en De Waag een fietsexpeditie door Amsterdam. Daarbij leert Arita je hoe je deepmaps (een biografie van een locatie) kunt maken. Ze...

  Lees het hele bericht
 • David van Bodegom geeft 11 september college op Universiteit van Nederland

  20 augustus 2018

  In seizoen 6 van de Universiteit van Nederland kun je met een biertje in de hand wetenschappelijke inzichten tot je nemen in Air Amsterdam. Op 11 september hoor je vanuit de wetenschap hoe je zo vita...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda