Miracles of Music met Dick Swaab op 10 juni

Op 10 juni treedt Dick Swaab op voor een *uitverkochte* Stadsgehoorzaal in Leiden. Samen met Henkjan Honing (muziekcognitie) en Erik Scherder is hij een van de performers tijdens de Miracles of Music show.

Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel wanneer ze je uitleggen, laten zien en zelfs letterlijk laten ervaren hoe muziek je brein beïnvloedt. Muziek maken en luisteren is goed voor je ontwikkeling, gezondheid en de kwaliteit van leven.

Dit spetterende theatercollege wordt afgewisseld met livemuziek. Er zijn optredens van niemand minder dan soulzangeres Berget Lewis en saxofonist Benjamin Herman met band.

Verder worden er fragmenten vertoond uit de documentaire Miracles of Music van Pim Giel over de opmerkelijke effecten van muziektherapie.

 

Meer nieuws

 • Concertlezing Jan Brokken De weg naar de vrijheid met het Berlage Saxofoonkwartet in het Concertgebouw, Amsterdam

  22 mei 2018

  In het kader van de serie Scherpdenkers ('inspirerende sprekers gaan een verbond aan met muziek') geeft Jan Brokken op woensdag 3 oktober de concertlezing De weg naar de vrijheid met het Berlage Saxof...

  Lees het hele bericht
 • ‘B-unlimited: de methode Wilders’ met Simon(e) van Saarloos

  22 mei 2018

  Filosoof en schrijver Simon(e) van Saarloos volgde het strafproces tegen Geert Wilders op de voet, dat werd gestart naar aanleiding van zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak in 2014. ‘Wie mij wil...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda