Naked Lunch met Vincent Kortmann

Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Op woensdag 25 november is Vincent Kortmann te gast om te praten over zijn debuut De tussenzus.

Vanwege de coronamaatregelen vinden de Naked Lunches dit najaar plaats in de Rabo Studio van het Forum Groningen. Hier geldt een beperkte capaciteit, reserveer daarom van te voren je tickets online. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Datum: woensdag 25 november

Tijd: 12.15-13.15 uur

Locatie: Forum Groningen, Nieuwe Markt 1
9712 KN

Meer nieuws

 • Iris Sommer te gast bij SPUI25

  26 november 2020

  Iris Sommer, auteur van het onlangs verschenen boek Het vrouwenbrein, is op 10 december te gast bij SPUI25. Hier gaat zij in gesprek met auteur, publicist, performer en geboren feminist Vréneli Stad...

  Lees het hele bericht
 • Oek de Jong signeert bij Paagman

  24 november 2020

  Op 12 november won Oek de Jong de Boekenbon Literatuurprijs 2020 voor zijn roman Zwarte schuur en diezelfde week verscheen zijn essaybundel Het glanzend zwart van mosselen. Zaterdag 12 december sig...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda