Naked Lunch met Vincent Kortmann

Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Op woensdag 25 november is Vincent Kortmann te gast om te praten over zijn debuut De tussenzus.

Vanwege de coronamaatregelen vinden de Naked Lunches dit najaar plaats in de Rabo Studio van het Forum Groningen. Hier geldt een beperkte capaciteit, reserveer daarom van te voren je tickets online. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Datum: woensdag 25 november

Tijd: 12.15-13.15 uur

Locatie: Forum Groningen, Nieuwe Markt 1
9712 KN

Meer nieuws

 • Jaap Seidell en Jutka Halberstadt presenteren ‘Andere kost’ bij Spui25

  10 juni 2021

  Woensdag 16 juni om 20:00 presenteren Jaap Seidell en Jutka Halberstadt hun nieuwe boek Andere kost bij Spui25. Deze presentatie is gratis te volgen via de stream. Geef je hier op. Ons voe...

  Lees het hele bericht
 • Peter Delpeut geeft lezing in Eye Amsterdam

  8 juni 2021

  Jonas Mekas is de filmmaker van de herinnering. Is het daarom niet vreemd dat hij in zijn autobiografische werk de moord van 2400 Joden in 1941 in zijn geboortestreek geen plaats heeft gegeven? Peter ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda