Boekpresentatie Een opgeruimde geest met Daniel Levitin

We worden iedere dag bedolven onder een stortvloed van informatie. Tegelijkertijd moeten we over allerlei aspecten van ons leven vaker en sneller dan ooit tevoren beslissingen nemen. Daniel Levitin laat aan de hand van de laatste inzichten uit de breinwetenschap zien waarom we steeds vaker het overzicht verliezen, en hoe we de controle terug kunnen krijgen.

Maandag 2 februari vanaf 19.30u  is vindt er een kleinschalige, exclusieve boekpresentatie van Een opgeruimde geest plaats in het tuinhuis van Uitgeverij Atlas Contact, Prinsengracht 915 in Amsterdam.  Professor Daniel Levitin deelt deze avond de laatste inzichten over aandacht, denkkracht en geheugen, met ook veel praktische tips.

‘Levitin is de best geïnformeerde gids op het gebied van neurowetenschap die je je kunt wensen.’ The New York Times

 ‘Levitin reikt slimme technieken aan om de onophoudelijke informatiestroom te verwerken.’ The Washington Post

 ‘Een indrukwekkend en goed doordacht boek.’ The Wall Street Journal

 Vorige week stond er een veel gedeeld artikel van zijn hand in The Guardian: ‘Why the modern world is bad voor your brain’.

Programma:

19.30: Zaal + bar open

19.45-20.45 Lezing Daniel Levitin over Een opgeruimde geest + Q&A

20.45-21.15 Borrel en signeersessie

Plaats; het tuinhuis van Uitgeverij Atlas Contact, Prinsengracht 915, Amsterdam.

Kosten:€ 7,50 inclusief drankjes. Aanmelden s.v.p. hier.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Meer nieuws

 • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

  11 april 2024

  Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

  Lees het hele bericht
 • 4 boekentips voor de Maand van het Natuurboek

  9 april 2024

  In de maand april vieren we het voorjaar met de Maand van het Natuurboek. Tijdens deze maand worden de mooiste natuurboeken in het zonnetje gezet. Uitgeverij Atlas Contact heeft een rijke geschiedenis...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights