Kom naar Manuscripta!

Zaterdag 5 september is het weer tijd voor Manuscripta: de landelijke opening van het boekenseizoen, wat dit jaar in Zwolle wordt gevierd. Een dag vol lezingen, interviews, meetings en een boekenmarkt. Michael Bijnens wordt door Arjan Peters geïnterviewd, Marieke Rijneveld en Maarten van der Graaff zijn te bewonderen op Podium Poëzie en Stefan Brijs is te zien op het literaire podium bij Villa Hofvliet.

Als je naar onze stand komt en lid wordt van de Club van Echte Lezers, krijg je van ons een boek. Het aantal boeken is beperkt, dus wees er snel bij! Elk uur geven we een ander boek weg. Je kunt hieronder bekijken welke boeken we wanneer weggeven. Al lid van de Club van Echte Lezers? Niet getreurd! Als jij iemand anders lid maakt, ontvang jij ook een boek!

11.30 – 12.00 Joris Luyendijk, Dit kan niet waar zijn

12.30 – 13.00 Adriaan van Dis, Ik kom terug

13.30 – 14.00 Annegreet van Bergen, Gouden jaren

14.30 – 15.00 Marja Vuijsje, Het rijbewijs van Nematollah

15.30 – 16.00 Lars Mytting, De man en het hout & De vlamberken

Meer nieuws

 • 10 vragen aan Daan Heerma van Voss

  10 juni 2024

  Geen vaarwel vandaag is door de pers geprezen als betoverend, warm, indringend en intiem. Daan Heerma van Voss schreef een familieroman met levensechte personages die elkaar zowel afstoten als onlosma...

  Lees het hele bericht
 • OVT zendt 3-delige podcast uit over ‘De contractarbeiders van Deli’ van Reggie Baay

  10 juni 2024

  Vanaf zondag 9 juni zendt OVT op Radio NPO 1 de driedelige podcastserie ‘Verborgen Verbanden’ uit in de rubriek Het spoor terug. Deze podcast maakte auteur Reggie Baay in samenwerking met het Van ...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights