Kom naar Manuscripta!

Zaterdag 5 september is het weer tijd voor Manuscripta: de landelijke opening van het boekenseizoen, wat dit jaar in Zwolle wordt gevierd. Een dag vol lezingen, interviews, meetings en een boekenmarkt. Michael Bijnens wordt door Arjan Peters geïnterviewd, Marieke Rijneveld en Maarten van der Graaff zijn te bewonderen op Podium Poëzie en Stefan Brijs is te zien op het literaire podium bij Villa Hofvliet.

Als je naar onze stand komt en lid wordt van de Club van Echte Lezers, krijg je van ons een boek. Het aantal boeken is beperkt, dus wees er snel bij! Elk uur geven we een ander boek weg. Je kunt hieronder bekijken welke boeken we wanneer weggeven. Al lid van de Club van Echte Lezers? Niet getreurd! Als jij iemand anders lid maakt, ontvang jij ook een boek!

11.30 – 12.00 Joris Luyendijk, Dit kan niet waar zijn

12.30 – 13.00 Adriaan van Dis, Ik kom terug

13.30 – 14.00 Annegreet van Bergen, Gouden jaren

14.30 – 15.00 Marja Vuijsje, Het rijbewijs van Nematollah

15.30 – 16.00 Lars Mytting, De man en het hout & De vlamberken

Meer nieuws

 • Uitreiking Gouden Ganzenveer 2023 aan Jan Brokken

  21 september 2023

  Jan Brokken ontving op 18 september tijdens een indrukwekkende bijeenkomst de Gouden Ganzenveer 2023 uit handen van staatssecretaris Gunay Uslu vanwege zijn ontzagwekkend brede en omvangrijke oeuvre ...

  Lees het hele bericht
 • Grote overzichtstentoonstelling Ad van Denderen in Nederlands Fotomuseum

  21 september 2023

  Van 30 september 2023 t/m 28 januari 2024 is in het Nederlands Fotomuseum een grote overzichtstentoonstelling van het werk van de Nederlandse fotograaf en auteur Ad van Denderen. De tentoonstelling Ad...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights