Eindelijk een Magazine voor Echte Lezers!

Hoe herken je een Echte Lezer?

1.    Een Echte Lezer heeft nooit genoeg boeken
2.    Een Echte Lezer kijkt altijd in andermans boekenkast
3.    Een Echte Lezer verdwijnt het liefst in een boek

Herkenbaar? Dan is dit magazine echt iets voor jou! In dit magazine kun je exclusief fragmenten lezen van boeken die nog moeten verschijnen of die kort geleden verschenen zijn. Wat dacht je van de nieuwe roman van Colson Whitehead? Na zijn bestseller De ondergrondse spoorweg heeft hij wederom een boek geschreven dat je niet meer loslaat. Neem ook een kijkje in het schrijversbestaan van Maartje Laterveer en Guillermo Arriaga. Kortom: genoeg mooie redenen om direct het e-magazine te downloaden en te snuffelen aan een hele hoop mooie boeken!

Lees je liever een papieren versie? Vanaf 8 mei kun je een exemplaar ophalen in je favoriete boekhandel.

Ben je na het lezen van dit magazine nieuwsgierig geworden naar De Club van Echte Lezers? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Meld je aan voor de nieuwsbrief  en maak iedere maand kans om een recensie-exemplaar van de nieuwste boeken te ontvangen. Via deze nieuwsbrief houden we je ook op de hoogte wanneer het volgende nummer voor je klaarstaat om gedownload te worden.

 

Meer nieuws

 • Groots onthaal voor ‘Zwarte schuur’ van Oek de Jong

  16 september 2019

    ●●●●  - NRC Handelsblad | 'Een overduidelijke meester in het vak' - Het Parool | 'Een instant klassieke roman.' - De Groene Amsterdammer | 'Monumentale roman.' - HP/De Tijd...

  Lees het hele bericht
 • Vandaag verschijnt TOCH, met nagelaten werk van Armando

  12 september 2019

  Vandaag verschijnt TOCH, met nagelaten werk van Armando. Tot vlak voor zijn dood was deze achtentachtigjarige schilder en schrijver actief. Hij liet niet alleen een collectie schilderijen en tekeninge...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda