David van Bodegom op 20 mei in Radar Extra

Verouderingswetenschapper David van Bodegom, auteur van onder meer ‘Ontpillen’, en ‘Het geheim van de schildpad’, is op maandag 20 mei te gast in een speciale uitzending van het televisieprogramma Radar. Hierin onderzoekt Antoinette Hertsenberg feiten en fabels over cholesterol.

In de uitzending zal Van Bodegom ingaan op de vraag wat mensen zélf kunnen doen om hun leefstijl gezonder te maken. Op zaterdag 15 mei vertelt in het radioprogramma Radar ook over dit onderwerp, waarover hij de boeken ‘Ontpillen’ en ‘Oud worden in de praktijk’ schreef.

De uitzending is op 20 mei om 20.30 te zien bij AVROTROS op NPO1. Andere gasten zijn onder meer huisarts Tamara de Weijer, arts-epidemioloog Dick Bijl, internist-endocrinoloog Hanno Pijl en cardioloog Leonard Hofstra.

Meer nieuws

  • Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman overleden

    28 maart 2024

    Woensdag 27 maart bereikte ons het droevige bericht dat psycholoog, Nobelprijswinnaar en schrijver Daniel Kahneman is overleden op negentigjarige leeftijd. Wij wensen zijn echtgenote, familie en naast...

    Lees het hele bericht
  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights