David van Bodegom op 20 mei in Radar Extra

Verouderingswetenschapper David van Bodegom, auteur van onder meer ‘Ontpillen’, en ‘Het geheim van de schildpad’, is op maandag 20 mei te gast in een speciale uitzending van het televisieprogramma Radar. Hierin onderzoekt Antoinette Hertsenberg feiten en fabels over cholesterol.

In de uitzending zal Van Bodegom ingaan op de vraag wat mensen zélf kunnen doen om hun leefstijl gezonder te maken. Op zaterdag 15 mei vertelt in het radioprogramma Radar ook over dit onderwerp, waarover hij de boeken ‘Ontpillen’ en ‘Oud worden in de praktijk’ schreef.

De uitzending is op 20 mei om 20.30 te zien bij AVROTROS op NPO1. Andere gasten zijn onder meer huisarts Tamara de Weijer, arts-epidemioloog Dick Bijl, internist-endocrinoloog Hanno Pijl en cardioloog Leonard Hofstra.

Meer nieuws

 • Akademiepenning van de KNAW voor Trudy Dehue

  16 mei 2019

  Trudy Dehue, emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, krijgt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt deze prijs eens in de...

  Lees het hele bericht
 • Beursgang Uber: Uber voor alles?

  10 mei 2019

  Uber Technologies, het bedrijf achter taxi-app Uber, gaat vandaag naar de beurs in New York. Het wordt een van de grootste beursgangen ooit, maar de verwachtingen zijn ook getemperd door onder andere ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda