David van Bodegom op 20 mei in Radar Extra

Verouderingswetenschapper David van Bodegom, auteur van onder meer ‘Ontpillen’, en ‘Het geheim van de schildpad’, is op maandag 20 mei te gast in een speciale uitzending van het televisieprogramma Radar. Hierin onderzoekt Antoinette Hertsenberg feiten en fabels over cholesterol.

In de uitzending zal Van Bodegom ingaan op de vraag wat mensen zélf kunnen doen om hun leefstijl gezonder te maken. Op zaterdag 15 mei vertelt in het radioprogramma Radar ook over dit onderwerp, waarover hij de boeken ‘Ontpillen’ en ‘Oud worden in de praktijk’ schreef.

De uitzending is op 20 mei om 20.30 te zien bij AVROTROS op NPO1. Andere gasten zijn onder meer huisarts Tamara de Weijer, arts-epidemioloog Dick Bijl, internist-endocrinoloog Hanno Pijl en cardioloog Leonard Hofstra.

Meer nieuws

 • Nelleke Noordervliet spreekt de derde Blamanlezing uit

  15 juli 2019

  Na Kristien Hemmerechts (2016) en Adriaan van Dis (2018) spreekt Nelleke Noordervliet de derde Blamanlezing uit ter opening van Woordnacht 2019. De Blamanlezing draagt bij aan het culturele, literaire...

  Lees het hele bericht
 • Generaal Patrick Cammaert bij Nooit meer slapen over ‘Kijk niet weg’

  10 juli 2019

  Generaal Patrick Cammaert trad in 1968 in dienst bij de Koninklijke Marine en werd drie jaar later benoemd tot officier bij het Korps Mariniers. Later werd hij commandant van vredesmissies in onder me...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda