Atlas Contact roept mei uit tot Maand van het natuurboek

Atlas Contact heeft de lentemaand mei uitgeroepen tot Maand van het natuurboek. Onder het motto ‘Bewonder met je neus in de boeken al het moois wat de natuur te bieden heeft’ zullen in een groot aantal boekhandels van 1 mei tot 1 juni ruim 50 natuurboeken extra onder de aandacht worden gebracht: van klassiekers als De thigmofiel van Midas Dekkers, Darwin in de stad van Menno Schilthuizen, Buiten de perken van Romke van de Kaa en De tuinjungle van Dave Goulson tot recent verschenen titels als Insectenrijk van Aglaia Bouma, Gevaarlijk spel van Piet J. van den Hout en het nieuwste nummer van De scharrelaar, het vogeltijdschrift voor lezers.

Speciaal voor deze maand maakte Atlas Contact het gratis magazine Natuur voor echte lezers dat via de deelnemende boekhandels en online verkrijgbaar is, met daarin artikelen, interviews en leesfragmenten van de nieuwe natuurboeken. Het prachtige en luxe uitgegeven De uitvinder van de natuur. Het avontuurlijke leven van Alexander von Humboldt van Andrea Wulf kost in mei slechts €15,- (in plaats van € 25,-).

Voor elk natuurboek van Atlas Contact dat tijdens de Maand van het natuurboek verkocht wordt doneert de uitgeverij € 1,- aan Trees for all.

 

 

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights