Naked Lunch met Vincent Kortmann

Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Op woensdag 25 november is Vincent Kortmann te gast om te praten over zijn debuut De tussenzus.

Vanwege de coronamaatregelen vinden de Naked Lunches dit najaar plaats in de Rabo Studio van het Forum Groningen. Hier geldt een beperkte capaciteit, reserveer daarom van te voren je tickets online. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Datum: woensdag 25 november

Tijd: 12.15-13.15 uur

Locatie: Forum Groningen, Nieuwe Markt 1
9712 KN

Meer nieuws

 • ‘Mom you can’ actie!

  22 januari 2021

  Februari 2020 lanceerden we het boek 'Mom You Can'. Little did we know. Dat we een maand later (bijna) allemaal thuis moesten gaan werken. En dat het onderwerp ‘meer geluk in werk en moederschapâ€...

  Lees het hele bericht
 • Spui 25 livestream presentatie ‘Nu de wereld niet meer kijkt’ van Eduard Cousin

  20 januari 2021

  Op 25 januari verschijnt  Nu de wereld niet meer kijkt, over de naweeën van de Arabische Lente, die tien jaar geleden begon in Egypte. Twee jaar later verhuisde de Nederlandse journalist Eduard Cous...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda