Lees en leef je in – #educateyourself 2.0

In vervolg op de #educateyourself-campagne van vorig jaar start Atlas Contact met de actie Lees en leef je in – #educateyourself 2.0. De campagne bestaat uit advertenties in kranten en tijdschriften en een online campagne via sociale media.

Marketingmanager Taïs Vezo over deze campagne: “We kregen vanuit boekhandels en bibliotheken veel vraag naar boeken over dit onderwerp: steeds meer mensen willen lezen over de gevolgen van racisme, welke oplossingen ervoor zijn en over het streven naar een inclusieve samenleving. Dat is een goede ontwikkeling.”

Er is een leeslijst samengesteld met boeken die stof tot nadenken geven. Bekijk ze op de themapagina.

De titels:

Fictie

Non-fictie

Business Contact

Meer nieuws

 • Gezocht: stagiair bureauredactie non-fictie

  14 september 2021

  Wil jij ervaring opdoen bij onze uitgeverij en meewerken aan het uitgeven van onze prachtige boeken? Mail een motivatiebrief en cv aan Fieke Janse, fjanse@atlascontact.nl of Helen Zwaan, hzwaan@atlasc...

  Lees het hele bericht
 • Radboud Universiteit verleent eredoctoraat aan Adriaan van Dis

  24 september 2021

  Adriaan van Dis ontvangt op 11 mei 2022 een eredoctoraat van de Radboud Universiteit in Nijmegen voor zijn verdiensten als ambassadeur voor het leren van talen en culturen. In de afgelopen jaren pl...

  Lees het hele bericht
 • ‘Bloed in de rivier’ van Marjoleine Kars op de shortlist voor de Cundill History Prize

  24 september 2021

  De Engelstalige versie van Bloed in de rivier van Marjoleine Kars  is een van de acht finalisten voor de Cundill History Prize 2021. Deze internationale prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda