Lees en leef je in – #educateyourself 2.0

In vervolg op de #educateyourself-campagne van vorig jaar start Atlas Contact met de actie Lees en leef je in – #educateyourself 2.0. De campagne bestaat uit advertenties in kranten en tijdschriften en een online campagne via sociale media.

Marketingmanager Taïs Vezo over deze campagne: “We kregen vanuit boekhandels en bibliotheken veel vraag naar boeken over dit onderwerp: steeds meer mensen willen lezen over de gevolgen van racisme, welke oplossingen ervoor zijn en over het streven naar een inclusieve samenleving. Dat is een goede ontwikkeling.”

Er is een leeslijst samengesteld met boeken die stof tot nadenken geven. Bekijk ze op de themapagina.

De titels:

Fictie

Non-fictie

Business Contact

Meer nieuws

 • Colson Whitehead, Richard Powers en Oek de Jong bij Crossing Border 2021

  22 oktober 2021

  Crossing Border, het langstlopende internationale literatuur- en muziekfestival in Nederland, vindt plaats van 4 t/m 6 november. Dit jaar zijn onder anderen Colson Whitehead, Richard Powers en Oek de ...

  Lees het hele bericht
 • Jubileumeditie: 70e druk ‘De helaasheid der dingen’ van Dimitri Verhulst

  22 oktober 2021

  Bekroond en verfilmd blijft De helaasheid der dingen van Dimitri Verhulst al 15 jaar overeind als het Vlaamse antwoord op Salingers The Catcher in the Rye, een perfecte coming-of-age-roman waarvan er ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda