Ann de Craemer te gast bij Touché

Zondag 24 oktober was Ann de Craemer te gast bij radioprogramma Touché over te vertellen over haar nieuwe roman: Hersenorkaan. In Hersenorkaan beschrijft ze hoe een zware depressie beslag legde op haar leven. Wat een onschuldige huilbui leek te zijn, was een dekmantel voor onverwerkte emoties.

“Pillen en praten, bewegen en buiten komen”, stond er op haar voorschrift. Dat deed ze, maar eenvoudig was het niet. Want ja, depressie is een ziekte. En net zoals bij kanker, heb je tijd nodig om ervan te genezen.

Maar hoe moet het verder? Weet ze wat ze wil met haar leven? Hoe is het om als single door het leven te gaan? En kan ze zich nog altijd zo ‘heerlijk helder’ opwinden over taalfouten?

De Craemer is de nieuwe ambassadeur van TeGek!?, dat depressie en mentale gezondheid bespreekbaar wil maken.

Beluister de uitzending hier.

Meer nieuws

 • Vacature: stagiaires op de afdeling pr en marketing fictie & non-fictie

  20 april 2021

  Wil jij ervaring opdoen bij onze uitgeverij én onze boeken via marketing en pr onder de aandacht brengen? Bij Atlas Contact leer je hoe een uitgeverij werkt én draag je actief bij aan onze campagnes...

  Lees het hele bericht
 • Caro Verbeek bij Spijkers met Koppen, OVT en Talkshow M

  29 november 2021

  Op vrijdag 26 november is Een kleine cultuurgeschiedenis van de (grote) neus  van Caro Verbeek verschenen. In haar boek neemt Verbeek de lezer mee op een reis langs opvallende neuzen in de westerse k...

  Lees het hele bericht
 • Stem op: ‘De tuinen van Buitenzorg’ van Jan Brokken; door Humberto genomineerd voor Beste Non Fictie-boek 2021

  27 november 2021

  Wordt De tuinen van Buitenzorg van Jan Brokken het Humberto beste non-fictieboek van het jaar 2021? Het afgelopen jaar is er elke maand door boekenredacteur Emma Louise Diest het beste boek van di...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda