Ann de Craemer te gast bij Touché

Zondag 24 oktober was Ann de Craemer te gast bij radioprogramma Touché over te vertellen over haar nieuwe roman: Hersenorkaan. In Hersenorkaan beschrijft ze hoe een zware depressie beslag legde op haar leven. Wat een onschuldige huilbui leek te zijn, was een dekmantel voor onverwerkte emoties.

“Pillen en praten, bewegen en buiten komen”, stond er op haar voorschrift. Dat deed ze, maar eenvoudig was het niet. Want ja, depressie is een ziekte. En net zoals bij kanker, heb je tijd nodig om ervan te genezen.

Maar hoe moet het verder? Weet ze wat ze wil met haar leven? Hoe is het om als single door het leven te gaan? En kan ze zich nog altijd zo ‘heerlijk helder’ opwinden over taalfouten?

De Craemer is de nieuwe ambassadeur van TeGek!?, dat depressie en mentale gezondheid bespreekbaar wil maken.

Beluister de uitzending hier.

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights