Keyvan Shahbazi en uitgever Jessica Nash bij BoekenLive

Op donderdag 28 oktober vond BoekenLive plaats bij Libris Voorhoeve. Tijdens dit interactieve online boekenevent waren er onder andere interviews met Keyvan Shahbazi over De Amerikaan van Karadj en Jessica Nash, de Nederlandse uitgever van Colson WhiteheadHarlem Shuffle.

Kijk het interview met Keyvan Shahbazi hier terug. Benieuwd naar het interview met Jessica Nash? Klik dan hier.

Meer nieuws

 • Arabische vertaling van ‘De kleine De Beauvoir’ van Marja Vuijsje

  18 mei 2022

  Op maandag 16 mei 2022 is in Caïro de Arabische vertaling van De kleine De Beauvoir van Marja Vuijsje verschenen. Haar boek is vertaald door Rehab Chaker (Arabiste, tolk - vertaler, adviseur). Eerde...

  Lees het hele bericht
 • Haro Kraak in ‘Brommer op zee’

  13 mei 2022

  Zondag 15 mei is Haro Kraak te zien in 'Brommer op zee'. Hij is te gast naar aanleiding van het verschijnen van zijn tweede roman Het water bewaart ons. In Het water bewaart ons heeft het wantrouwe...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda