Stem op ‘Moeder en pen’ van Mensje van Keulen voor Non-fictie Boek van het Jaar 2023

Moeder en pen. Dagboek 1979 – 1983. van Mensje van Keulen is genomineerd voor Non-fictie Boek van het Jaar 2023 bij NPO radio 1 programma Humberto. Boekenredacteur Emma Louise Diest heeft het afgelopen jaar elke maand het beste non-fictie boek van de maand gekozen. Moeder en pen werd gekozen als beste non-fictie boek van de maand februari.

Breng je stem uit via deze link: https://www.nporadio1.nl/nieuws/cultuur-media/d4a2a57a-2b45-4c48-a72a-88dd9a6d5efe/stem-op-het-npo-radio-1-non-fictie-boek-van-het-jaar-2023-en-maak-kans-op-het-winnende-boek

In een speciale uitzending van Humberto wordt op 22 december de winnaar bekend gemaakt, en tot die tijd kan er gestemd worden.

Moeder en pen is het langverwachte vervolg van Mensje van Keulen op de dagboeken Alle dagen laat en Neerslag van een huwelijk. Het boek verduidelijkt de wispelturige nasleep van een falend huwelijk, de strijd om te kunnen blijven schrijven en de keus om als alleenstaande ouder verder te gaan.

Meer nieuws

 • ‘Handleiding voor ontheemden’ van Robin Block genomineerd voor de Herman de Conickprijs 2024

  21 februari 2024

  Handleiding voor ontheemden van Robin Block is een van de zes genomineerde boeken voor de Herman de Conickprijs 2024. In totaal werden door de uitgevers 111 bundels ingestuurd. Volgens het juryrapp...

  Lees het hele bericht
 • ‘De ontdekking van Holland’ het nieuwe boek van Jan Brokken

  20 februari 2024

  ‘Het is weer een echte Brokken, geschreven in die fluwelen, beeldende stijl, soms klein en persoonlijk, dan weer breed uitwaaierend. Kunst, geschiedenis en reizen; alles waarover hij zo graag schrij...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights