Jos Palm (1956) is historicus en journalist. Hij schrijft voor Trouw en Historisch Nieuwsblad en is redacteur en presentator van OVT, het radioprogramma van de VPRO. Eerder verschenen van hem onder andere De vergeten geschiedenis van Nederland, en Oerend hard, het onmogelijke høkersleven van Ben Jolink. (Foto: Tessa Posthuma de Boer)

Deel dit met anderen


Boeken van Jos Palm

 • het verhaal van een generatie

  ISBN 9789045047553
  Jos Palm vertelt aan de hand van de geschiedenis van het gezin waarin hij opgroeide het grotere verhaal over de breuk in de jaren zeventig van de vorige eeuw, toen God verdween uit Nederland
 • De ondergang van rooms Nederland

  ISBN 9789046707951
  Een betrokken, persoonlijk geschiedenisverhaal over de ondergang van het Nederlandse katholicisme zoals die nog niet eerder werd beschreven.
 • een kleine mensheidgeschiedenis

  ISBN 9789046707487
  De gewone man was er altijd al. Jos Palm zocht hem op en beschrijft het leven van ‘gewone mannen’ door de hele geschiedenis, en maakt en passant zichtbaar waar het onbehagen van onze tijd vandaan komt.
 • de ondergang van rooms Nederland

  ISBN 9789046704929
  Een betrokken, persoonlijk geschiedenisverhaal over de ondergang van het Nederlandse katholicisme zoals die nog niet eerder werd beschreven.
Voornaam
Jos
Achternaam
Palm


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda