Auteurs van de vogelserie van Atlas Contact op de Landelijke Dag van Sovon 2021 in Ede – Online

Tot onze grote spijt hebben we moeten besluiten de Landelijke Dag alsnog volledig online te organiseren. Onder de huidige omstandigheden vinden we het niet verantwoord om een grote groep vogelliefhebbers bij elkaar te brengen. We hadden net als velen gehoopt dat we elkaar dit jaar weer konden ontmoeten, maar helaas zijn de omstandigheden er niet naar.

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. De volgende editie is op zaterdag 27 november 2021 online bij te wonen.

Ook dit jaar kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Speciale aandacht is er voor roofvogels, insectenetende zangvogels en het terreinbeheer van natuurgebieden. Daarnaast zijn er interviews met auteurs van pas verschenen boeken en kun je reis- en natuurorganisaties, uitgeverijen, kunstenaars en aanbieders van camera’s en optiek aanwezig.

Van Atlas Contact zullen dit jaar aanwezig zijn:

Onze auteurs zullen gedurende de dag participeren.

Het evenement duurt de hele dag en vindt plaats in de ReeHorst in Ede. Voor meer informatie en voor kaartjes, klik hier.

Meer nieuws

 • Fokke Obbema geeft lezing over ‘Een zinvol leven’ in Leiden

  23 november 2021

  Op zondag 13 maart geeft Fokke Obbema een lezing over zijn laatste boek Een zinvol leven in de Hooglandse Kamer in Leiden. Het evenement duurt van 15:00 tot 17:00 en vindt plaats in de Hooglandse...

  Lees het hele bericht
 • Fokke Obbema geeft lezing over ‘Een zinvol leven’ bij Lutterzand Literair Festival

  23 november 2021

  Op zaterdag 29 januari geeft Fokke Obbema een lezing over zijn laatste boek Een zinvol leven bij Lutterzand Literair festival. Het festival duurt van 09:00 tot 17:00 en vindt plaats op Lutterzand...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda