Auteurs van de vogelserie van Atlas Contact op de Landelijke Dag van Sovon 2021 in Ede – Online

Tot onze grote spijt hebben we moeten besluiten de Landelijke Dag alsnog volledig online te organiseren. Onder de huidige omstandigheden vinden we het niet verantwoord om een grote groep vogelliefhebbers bij elkaar te brengen. We hadden net als velen gehoopt dat we elkaar dit jaar weer konden ontmoeten, maar helaas zijn de omstandigheden er niet naar.

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. De volgende editie is op zaterdag 27 november 2021 online bij te wonen.

Ook dit jaar kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Speciale aandacht is er voor roofvogels, insectenetende zangvogels en het terreinbeheer van natuurgebieden. Daarnaast zijn er interviews met auteurs van pas verschenen boeken en kun je reis- en natuurorganisaties, uitgeverijen, kunstenaars en aanbieders van camera’s en optiek aanwezig.

Van Atlas Contact zullen dit jaar aanwezig zijn:

Onze auteurs zullen gedurende de dag participeren.

Het evenement duurt de hele dag en vindt plaats in de ReeHorst in Ede. Voor meer informatie en voor kaartjes, klik hier.

Meer nieuws

 • Symposium Amsterdamse migratieverhalen

  26 januari 2022

  Op dinsdagmiddag 15 februari, van 15.00 tot 17.00 uur, is het online symposium 'Amsterdamse migratieverhalen’. Te gast zijn o.a. Jan Lucassen en Leo Lucassen. Zij zullen hun onlangs verschenen bo...

  Lees het hele bericht
 • Margot Vanderstraeten te gast bij het Davidfons in Veurne

  26 januari 2022

  Op zondag 30 januari is Margot Vanderstraeten te gast bij het Davidfonds in Veurne (België). Ze wordt die dag geïnterviewd door Johan Decadt  over haar boeken Mazzel tov en Minjan. Het evenem...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda